www.nautica-shop.ro, accesorii barca intr-o gama top-quality

Va doreati de mult timp sa va cumparati o barca, fiind un iubitor al sporturilor nautice? Va visati adesea navigand cu aceasta in ape temperate, intr-o zi calma si senina ori, dimpotriva, tinand piept unei furtuni neasteptate? V-ati documentat temeinic asupra modelului de barca pe care sa il achizitionati, ati studiat oferte, ati initiat discutii pe forumuri de specialitate? Acum, ca v-ati hotarat si sunteti fericit posesor al unei barci cu motor, trebuie sa incepeti sa va ganditi de ce accesorii barca aveti nevoie, de la simple parame sau accesorii pentru pescuit, pana la produse mai complexe, menite in principal sa va imbunatateasca sau sa va usureze viata la bordul ambarcatiunii si, in unele cazuri, chiar sa vi-o salveze.

Pentru o oferta completa de accesorii barca, vizitati magazinul online www.nautica-shop.ro,  in care veti gasi numai produse top-quality.

Gama completa de accesorii barca pe www.nautica-shop.ro

Cu siguranta lista de accesorii barca este una destul de lunga, ce implica un efort financiar sustinut, insa ideea este de a va achizitiona de-a lungul timpului, pe parcursul utilizarii, toate produsele de care aveti nevoie si pe care vi le doriti.

Daca ar fi sa facem o lista a prioritatilor, ea ar trebui sa contina:

Accesorii barca pentru siguranta personala. Ne referim aici la vesta de salvare care, oricat de inconfortabila ar fi, mai ales in timpul verii, trebuie purtata ori de cate ori iesiti in larg, nu neaparat pentru a respecta legea, ci pentru a va proteja viata. Pe www.nautica-shop.ro gasiti atat veste de salvare pentru adulti, omologate 100 N (EN ISO 12402-4), cat si pentru copii. Indispensabil este, desigur, si colacul de salvare confectionat din polietilena. Tot in aceasta categorie intra si luminile de navigatie pe timp de noapte, amatorii de plimbari cu barca fiind obligati sa cunoasca si sa respecte legile si conventiile privitoare la semnalizarea corespunzatoare a ambarcatiunii.

Accesorii barca pentru protectia acesteia. Este vorba de huse de protectie, cu care barca se acopera atunci cand este ancorata la debarcader. Acestea sunt confectionate din polyester si prevazute pe margini cu inele pentru un montaj mai usor. Sunt disponibile in mai multe variante de dimensiuni. In completare aveti nevoie si de o husa pentru motoare outboard, impermeabila si rezistenta la razele solare.

Si pentru ca am vorbit despre ancorare, va trebuie, desigur, si o ancora, pliabila sau fixa. Pe www.nautica-shop.ro gasiti ghidaj ancora, ancora pliabila din otel galvanizat si ancora tip umbrela.

Accesorii barca ce vizeaza zona de confort a utilizatorului, astfel incat fiecare iesire in larg sa fie un moment deplin de relaxare: vasla sau mini-vasla barca, scaune si cutii de depozitare, parasolare, sonare si GPS-uri pentru pasionatii de pescuit, un sistem audio plutitor SUNBAY, cu conexiune wireless de pana la 50 de metri fata de MP3, I-Pod sau I-Phone, rezistent la socuri, submersibil si dotat cu panou solar pentru reincarcarea bateriilor.

Pe parcursul utilizarii noii dumneavoastra achizitii, veti constata de ce accesorii barca mai aveti nevoie, urmand sa le cumparati treptat. Caci vor urma, cu siguranta, accesorii electrice (instrumente de navigatie, ceas de bord, boxe marine), accesorii inox si feronerie, placi de protectie motor si multe altele.