O vopsea hidroizolanta permanenta pentru toate utilajele de transport si nu numai

Cel mai mare cosmar al posesorilor de camionete si camioane cu bena deschisa este rugina si oxidarea metalului cauzate de infiltratiile de apa sub stratul de vopsea. Este bine cunoscut faptul ca vopseaua folosita pentru remorci si zona de transport a camionetelor deschise este una de o calitate standard, de cele mai multe ori se opteaza la aceasi vopsea atat pentru exteriorul masinii cat si pentru zona de transport. Aceasta vopsea neavand o rezistenta foarte buna, intr-un timp foarte scurt crapa, ducand astfel la infiltratii de apa ce odata cu timpul, vor duce la aparitia ruginii. Speedliner Romania vine sa va ofere o solutie perfecta care nu numai ca va va scapa de grija ruginii, dar chiar va si imbunatatii performantele suprafetei interioare a benei deschise. Cum este posibil? Simplu, folosind vopsea hidroizolanta permanenta, o solutie perfecta pentru orice suprafata metalica, care datorita structurii sale ofera mai mult decat v-ati astepta de la o simpla vopsea.

Vopsea hidroizolanta permanenta polimerica cu caracteristici speciale

O vopsea hidroizolanta permanenta are o componenta diferita fata de solutiile clasice, daca vopseaua standard este axata pe solventi si pigmenti de culoare, solutia oferita de catre noi are la baza un complex polimeric de mare rezistenta, acesta fiind un compus bi-component. Prin acest lucru, aplicatorul poate controla in mod precis formula stratului protector, iar prin adaugarea de elemente auxiliare sau aditivi se poate obtine o protectie pentru suprafete metalice cu o serie de caracteristici cu adevarat speciale. De exemplu, prin adaugarea aditivilor cu fibre din Kevlar veti obtine un strat de protectie care depaseste cu mult idea de vopsea hidroizolanta permanenta, acest compus cu fibre de Kevlar nu numai ca ofera o rezistenta la impacturi si zgarieturi demna de a fi laudata, dar ofera si o protectie excelenta la agenti chimici agresivi, cum ar fi acizi, saruri si nu numai.

O vopsea hidroizolanta permanenta pe cat de utila, pe atat de estetica

Pentru ca totusi, vorbim de o vopsea hidroizolanta permanenta, nu ignoram nici aspectul stratului protector, iar pentru asta, va punem la dispozitie o paleta de 25 de culori standard, iar pentru cei care doresc un finisaj special, nu numai ca va punem la dispozitiei intregul paletar RAL cromatic, dar puteti opta si pentru solutia de finisaj Speedliner Euro HG care va oferi un aspect High-Gloss impecabil care va face senzatie. Aceste optiuni cromatice si de finisaj vin in ajutorul celor care doresc sa potriveasca stratul de vopsea hidroizolanta permanenta cu restul cromaticii masinii.

Aceasta vopsea hidroizolanta permanenta este destinata protejarii atat a zonelor de transport cum ar fi benele camioanelor, precum si zona de transport a autoturismelor destinate transportului de animale vii sau de alimente. Aceasta solutie poate fi aditivata cu compusi antibacterieni, astfel incat veti putea transporta in siguranta orice, de la caramizi, porci, fructe si legume fara a va face griji pentru interiorul camionului dumneavoastra. Orice miros sau pata de murdarie dispare prin simpla stergere cu un mop.

In concluzie nu putem decat sa va invitam pe siteul nostru, www.speedlinerromania.ro pentru a afla mai multe despre aceasta vopsea hidroizolanta permanenta. Va asteptam!