Vanzari cardane pentru toate modelele de autoturisme

Vanzari cardane pentru toate modelele de autoturismeCardanele sunt componente deosebit de importante ale masinii tale, iar in momentul in care le montezi acestea trebuie pozitionate corect pentru ca buna functionare sa se realizeze ca la carte. In cazul in care dai gres cu montajul cardanelor vor aparea uzuri, iar in cele din urma defectiuni ireparabile. Pentru vanzari cardane originale, piese noi, pentru toate tipurile de autoturisme, magazinul online EuroCardane.ro iti sta la dispozitie cu zeci de oferte la preturi dintre cele mai accesibile. In plus, te bucuri si de garantie de 24 de luni si chiar si de montaj realizat de profesionistii companiei.

Vanzari cardane. Ce sunt cardanele?

 

Cardane sau, o alta denumire des utilizata in limbajul de specialitate, ax cardanic sunt elemente componente de mare importanta ale sistemului de transmisie. Cardanele sunt caracteristice pentru acele vehicule ce au motricitatea perfect distribuita catre o punte motoare, aceasta punte fiind situata la distanta suficienta de cutia de viteze.

Automobilele cu propulsie, adica cele cu tractiune spate, dar si automobilele cu tractiune integrala prezinta in dotare ax cardanic, in mod clasic. Acest ax cardanic din punct de vedere functional este un element de transmisie pentru miscarea de rotatie, aceasta miscare realizandu-se de la cutia de viteze catre puntea motrica.

Axul cardanic din punct de vedere constructiv, este realizat dintr-un cilindru de metal avand o grosime si o lungime ajustate la perfectie in functie de necesitatile respectivului autoturism, dimensiunile fiind aproximativ egale cu distanta dintre puntea motrica si cutia de viteze. In plus, axul cardanic se poate construi dintr-o singura bucata sau poate fi articulat.

Vanzari cardane. De unde cumpar cardane?

 

Cardanele sunt piese deosebit de sensibile, iar atunci cand se strica si vrei sa le inlocuiesti trebuie sa te orientezi inspre un partener de incredere care sa-ti ofere produse originale, de calitate, pentru orice model de autoturism.

Deci, pentru vanzari cardane nu trebuie decat sa intrii in magazinul online EuroCardane.ro, al carui princial obiect de activitate este vanzarea de cardane sau, dupa caz, repararea acestora. Cum procedeaza EuroCardane.ro pentru vanzari cardane?

In primul rand trebuie sa comunici echipei seria cardanului sau dimensiunile acestuia pentru a putea fi recunoscut cu siguranta. Dupa ce recunoasterea a avut loc vanzarea-cumpararea se realizeaza foarte simplu, direct online, in magazinul virtual EuroCardane.ro.

Toate produsele comercializate de catre EuroCardane.ro sunt noi, iar tu beneficiezi de 2 ani de garantie pentru fiecare Vanzari cardane pentru toate modelele de autoturisme1produs cumparat de la aceasta companie de renume in Romania. In cazul in care esti service auto sau magazin de distributie piese auto, EuroCardane.ro iti propune preturi atragatoare, cu numeroase discounturi, pentru a incheia un parteneriat de lunga durata, profitabil de ambele parti.

Care sunt marcile de masini pentru care gasesti cardane de vanzare pe EuroCardane.ro? Absolut orice marca de autoturisme, de la Mercedes si Renault pana la Touareg si Iveco. Important este sa iei legatura cu echipa companiei si sa-ti exprimi clar nevoile pentru ca echipa sa-ti poata aduce cardanul necesar. Aici vei gasi solutiile potrivite, in timp scurt, si te bucuri chiar si de montaj profi oferit de catre echipa companiei.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege vanzari cardane de la EuroCardane. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele EuroCardane? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0741-633.766 sau 0724-789.734.

Articol oferit de zoom-biz.ro.