Utilaje Self Service

utilaje-spalatoriiCuratenia ocupa un loc destul de important in viata noastra. Pentru spatiul nostru personal (casa, apartament, camera) nu este necesara o masinarie sau ceva foarte sofisticat. O bucata de material absorbant, o solutie, o matura si e de ajuns. Insa atunci cand vine vorba de spatii mari sau curatenie la nivel industrial, este necesara folosirea unei aparaturi care sa ne usureze munca. Acesta este si cazul spalatoriilor auto unde se folosesc utilaje self-service.

Ce presupun aceste utilajele self service?

Utilajele self-service ofera posibilitatea clientului sa-si faca singur treaba cand el are nevoie. Pana vine randul masinii lui sa fie spalata, el poate sa castige timpul si sa spele covorasele sau carpetele din masina sau sa faca o aspirare amanuntita in interiorul masinii, asa cum doreste el.

De unde puteti sa cumparati utilaje self seraice?

Diversele tipuri de utilaje self-service pot fi achizitionate de la distribuitorii de utilaje pentru curatat profesionale, unde se incadreaza si compania S&M Stemi Clean. Aceasta companie are opt ani de experienta in domeniu, timp in care zeci de spalatorii, mii de masini si de clienti au avut posibilitatea sa achizitioneze produsele sale de inalta calitate si sa se declare multumiti de rezultate.

Ce produse sunt comercializate de firma S&M Stemi Clean?

S&M Stemi Clean ofera spre vanzare trei utilaje self-service: aspirator, spalator umed uscat covorase si spalator carpe cu stoarcere.

Primul produs are pretul de 1.200 de euro fara T.V.A., are jeton cu timp limitat, reglabil, putere de 1800 W, iar dimensiunile sunt 600/500/1600. Aspirarea masinii cu un aspirator normal nu poate sa aiba aceleasi rezultate ca unul profesional, de aceea se recomanda o aspirare profesionala a masinii.

Al doilea produs este spalatorul cu jeton pentru covorase, are dimensiunile de 800/400/1200 si este disponibil la pretul de 2.800 de euro, la fel fara T.V.A. Cele mai murdare locuri din masina sunt cele unde punem picioarele si de aceea este necesara spalarea acestora in mod temeinic.

Cel de-al treilea produs este un spalator de carpe cu pornirea apei la pedala si stoarcere reglabila a carpelor. Este fabricat din inox, dimensiunile sunt de 400/250/1000 si costa 780 de euro. Bordul, volanul, portierele, compartimentele pot fi sterse fara sa fiti nevoit sa va mutati lucrurile valoroase din ele.

De ce ar trebui sa cumparati utilaje self care de la firma S&M Stemi Clean?

Daca sunteti proprietarul unei spalatorii, va doriti sa aveti de fiecare data clienti multumiti care sa revina mereu la dumneaaoastra, si chiar sa va si recomande altor soferi. Pentru aceasta, aveti nevoie de un personal de incredere, servicii de curatare profesionale si posibilitatea ca soferii sa nu considere asteptarea un ˝timp mort˝. Soferii pot sa isi grabeasca procesul de curatare a masinii ocupandu-se de interiorul ei asa cum isi doresc. Astfel de utilaje self-seraice ar trebui sa fie la fiecare spalatorie auto, timpul curatarii masinii putand sa se reduca substantial. Pe langa aceste utilaje self-service, aceasta firma detine si sisteme de vidanjare, utilaje pentru spalatorii second hand, utilaje vulcanizare, diferite produse pentru cosmetica auto si de asemenea, au pachete promotionale. Mai multe detalii despre aceasta firma puteti sa aflati intrand pe site-ul utilaje-spalatorii.ro.