Uleiuri auto de calitate de la Auto Nela

Uleiuri auto de calitate iti sunt puse la dispozitie cu promptitudine si profesionalism de Auto Nela prin intermediul magazinului sau online. Daca esti in cautarea unui distribuitor ce comercializeaza o gama larga de uleiuri auto realizate de producatori de top, Auto Nela este partenerul tau de nadejde. Cu ajutorul acestui partener vei reusi in cel mai scurt timp sa-ti procuri uleiuri auto la preturi avantajoase.

Uleiuri auto – ce sunt acestea?

 

Uleiuri auto de calitate de la Auto NelaUleiuri auto sunt folosite in sistemele de ungere ale motoarelor termice si au o compozitie complexa.

In functie de tipul de ulei, acestea sunt compuse din:

– uleiuri de baza;

– aditivi.

Uleiurile de baza realizeaza functia de baza a sistemului de ungere si anume lubrifierea componentelor aflate in miscare. La randul lor, uleiurile, in functie de materia prima folosita si procedeul de fabricare, se pot clasifica dupa cum urmeaza:

– uleiuri minerale, care se extrag prin diverse metode, materia prima este petrolul;

– uleiuri sintetice, se produc prin procedee chimice;

– uleiuri semi-sintetice, care sunt amestecuri de uleiuri minerale si uleiuri sintetice in proportie.

Aditivii sunt substante chimice care prin amestecarea cu uleiul de baza au menirea de a imbunatati caracteristicile uleiurilor folosite in sistemele de ungere ale motoarelor termice.

Uleiurile auto ce se gasesc pe piata sunt astfel realizate incat sa acopere uniform piesele interne si sa le izoleze de contactul cu aerul pentru a le proteja. Uleiul prin componenta sa ajuta la curatarea traseelor si la inlaturarea eventualelor resturi metalice. In aceste cazuri intervine si filtrul de ulei care are rolul de a retine toate aceste impuritati pe care le aduna uleiul. Uleiurile auto trebuie sa ajunga la toate componentele importante care se afla in miscare, fiind aruncat in partea de sus a motorului de catre pompa de ulei care aduna lubrifiantul din partea de jos, in baia de ulei.

Uleiuri auto – caracteristica principala

 

Cea mai importanta caracterisitica in alegerea tipului de uleiuri auto folosite pentru motorul masinii tale este vascozitatea.

Aceasta, exprima proprietatea uleiului de a se opune curgerii. Nivelul de vascozitate a uleiului determina semnificativ capacitatea de ungere a pieselor din motor care se afla in miscare, in functie de temperatura si viteza, coeficientul de frecare, dar si pierderile de putere datorate frecarii.

Uleiuri auto – de ce sa alegi produsele firmei Auto Nela?

 

Cu totii stim ca uleiurile auto trebuiesc schimbate dupa un anumit timp sau dupa un numar de kilometri parcursi. De Uleiuri auto de calitate de la Auto Nelacalitatea si parametrii uleiurilor auto depinde si durata de viata a motorului si, mai ales, performantele lui in regim de functionare normala.

Un ulei de calitate va face ca durata de viata a motorului termic sa fie lunga, deoarece proprietatile lui superioare asigura o lubrefiere de calitate reducand uzura motorului in timp.

Auto Nela, prin intermediului site-ului sau, iti ofera posibilitatea de a alege uleiuri auto in functie de marca de masina pe care o ai, anul de fabricatie si tipul de motor, pe benzina sau pe motorina.

Cu Auto Nela poti sa obtii in cel mai scurt timp uleiul de motor de care ai nevoie si asta la preturi performante. Calitatea uleiurilor comercializate de Auto Nela este un deosebita, deoarece aceste uleiuri provin de la fabricanti de top de pe piata uleiurilor de motor.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege uleiuri auto de la Auto Nela. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Auto Nela? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0721-871.428.

Articol oferit de zoom-biz.ro.