Ulei motor. 3 marci de top de la Auto Nela

Vrei sa cumperi ulei motor de calitate superioara pentru masina ta? Auto Nela este magazinul online ce-ti propune numeroase branduri cu renume international, branduri ce ofera protectie maxima motorului masinii tale indiferent de conditiile pe care le intalneste pe drum: temperaturi ridicate, trafic sau vreme rea.

Ce este un ulei motor?

 

Ulei motor. 3 marci de top de la Auto NelaUlei motor este o componenta de baza a masinii tale, o componenta foarte solicitata, de aceea trebuie sa fie si de calitate. Se afla pe locul 2, dupa combustibil.

Ulei motor nu este altceva decat un lubrifiant special conceput pentru a unge toate partile componente ale motorului masinii tale. Principala lui sarcina este de a usura frecarea dintre piesele metalice ale motorului, contribuie la o buna izolare, curata motorul, combate rugina si permite motorului sa se raceasca.

Uleiurile din ziua de astazi sunt concepute special si reusesc sa acopere uniform piesele interne, izolandu-le de aer si protejandu-le de rugina. Printre marile branduri producatoare de ulei motor amintim de Ravenol, Castrol si Aral.

De unde cumpar un ulei motor bun?

 

Auto Nela este un magazin online care-ti propune 3 branduri de top cand vine vorba despre ulei motor:

1. Ulei motor Ravenol. Ravenol este un brand cunoscut in toata lumea si apartine companiei germane Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH infiintata in anul 1946. Compania si-a inceput activitatea producand uleiuri monograde pentru ca mai tarziu, dupa foarte multi ani de cercetare si dupa foarte multa munca, sa se ajunga la performanta uleiurilor multigrade. Incepand cu anul 1980 Ravenol a exportat produsele sale in toata lumea, de la Austria, Belgia si Olanda pana la Taiwan, Egipt, Iugoslavia si, desigur, Romania. Astfel, in 2015 uleiuri motor de la Ravenol iti sunt puse la dispozitie de catre magazinul online Auto Nela. Gama de produse oferita inspre vanzare este variata in functie de necesitatile tale: ulei de motor pentru autoturisme, ulei de motor pentru curse, pentru utilaje agricole, pentru vehicule comerciale si pentru motoare in 2 si 4 timpi;

2. Ulei motor Castrol. Castrol este un lider mondial cand vine vorba despre uleiuri de motor. Are o istorie de peste 110 ani, experienta si a atins recorduri importante: 40 de tari in care opereaza, peste 100 de tari de distributie, 7000 de angajati. Uleiurile de motor Castrol se impart in 3 mari categorii:

– Edge. Este cea mai noua gama de uleiuri de motor, reduce cu pana la 15% frecarea dintre piese, protejeaza foarte bine Ulei motor. 3 marci de top de la Auto Nela1indiferent de temperatura autoturismului, reduce depunerile din interior, creste performantele motorului;

– Magnatec. Elimina efectele negative rezultate din scurgerea uleiului de pe principalele piese ale motorului, oferind protectie maxima;

– GTX. Prelungeste viata motorului tau, indeparteaza reziduurile si lupta impotriva formarii acestora. Este ideal pentru trafic intens, calitate redusa a combustibilului sau vreme foarte proasta;

3. Ulei motor Aral. Este un ulei de motor profi, marele avantaj oferit de acest ulei fiind faptul ca te ajuta sa reduci consumul de combustibil.

Desigur, Auto Nela are pentru tine si numeroase alte oferte de ulei motor, trebuie doar sa le descoperi si sa alegi ceea ce se potriveste cel mai bine masinii tale.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege ulei motor de la Auto Nela. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Auto Nela? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0721-871.428.

Articol oferit de zoom-biz.ro.