Tratamente auto, cadoul perfect pentru masina ta de la AquaShield.ro!

Acum, in prag de sarbatoare, si masina ta merita un cadou. Care sa fie acesta? Tratamente auto de la AquaShield.ro printre care se numara Body Coating, Tyre Shineb si Glass. Descopera si tu toate produsele AquaShield.ro si lasa-ti masina pe mana profesionistilor!

Tratamente auto – AquaShield Body Coating

AquaShield.ro iti propune diferite tratamente cosmetice pentru masina ta, iar printre acestea trebuie sa amintim, in primul rand, de tratamentul AquaShield Body Coating. Este vorba despre acoperirea masinii tale cu cristale lichide, o formula noua si imbunatatita astfel incat masina ta sa se bucure numai de ce-i mai bun.

AquaShield Body Coating este o formula moderna, inovativa, a carei eficienta este de durata, iar toti iubitorii de autoturisme vor fi incantati de acest tratament auto de top care ofera si luciu, si calitate.

In plus, aceasta formula vine la un pachet accesibil pentru toata lumea. 50 ml din aceasta formula magica sunt suficienti pentru 2 masini de dimensiuni standard. Majoritatea masinilor are nevoie la un tratament intre 20 si 50 ml de luciu. Pentru efect maxim acopera masina cu luciu de 2 ori sau, la nevoie, acopera o a doua masina.

Tratamente auto – AquaShield Tyre Shine

Si anvelopele masinii au nevoie de tratament special, nu numai caroseria. AquaShield Tyre Shine este un amestec de emolienti, de agenti de curatare si de stralucire, 3 parteneri de top care iti vor lasa anvelopele stralucitor de curate. Insa nu numai cauciucurile se vor bucura de acest tratament preferential, ci intreaga zona a rotilor va straluci, va avea un look satinat, fin si de durata.

AquaShield Tyre Shine este o formula care nu lasa urme de grasime si se poate folosi chiar si pe plastic aducandu-l din nou la viata si revitalizandu-i la maxim culorile. De asemenea, poti folosi formula si pe bord pentru a-l curata eficient si pentru a-i conferi luciu si frumusete.

Tratamente auto – AquaShield Glass

Geamurile masinii tale au si ele nevoie de tratamente auto de infrumusetare, iar formula AquaShield Glass este special conceputa pentru geamuri si parbrize. Folosind aceasta solutie murdaria si apa vor “fugi” de pe geamuri, nu vor adera deloc, avand la baza o tehnologie anorganica sol-gel. Aceasta nanotehnologie se bazeaza pe siliciu anorganic rezistent la razele UV.

Acoperirea cu AquaShield Glass rezista pana la 5 ani pentru geamurile laterale ale masinii tale, iar testele au demonstrat ca solutia este eficienta si pe parbrize pentru foarte mult timp. AquaShiled este primul producator din lume de produse pentru acoperirea parbrizului eficiente si testate in situatii reale de viata.

De unde poti achizitiona toate aceste produse pentru tratamente auto? De la AquaShiled.ro care-ti ofera produse de top pentru ca masina ta sa arate impecabil. Fie ca esti persoana fizica, fie ca esti client B2B, produsele iti sunt puse la dispozitie la preturi competitive, produse moderne ce au la baza tehnologii de utima generatie, produse superhidrofobe ce se pot intrebuinta pentru piele si produse textile, pentru beton si piatra, pentru tratamente auto, tratarea lemnului, panouri fotovoltaice sau suprafete de sticla variate.