Transporta orice si oricand prin City Taxi Constanta

Serviciile de transport marfa sau produse diverse, presupun de regula interventia unei firme de curierat rapid. Dar ce va faceti cand produsul ce necesita transport nu este de o asa valoare incat sa implice ajutorul unei firme de specialitate, precum cele de curierat rapid? Chiar daca serviciile acestor companii sunt prompte si de buna calitate, nu de fiecare data transportul in cauza necesita o asemenea „atentie”. Desigur, pentru orice fel de transport o sa aveti nevoie de transport asigurat si de conditii optime prin care coletul sa fie livrat in siguranta la destinatie.

Asadar, daca trebuie sa transportati urgent produse de marfa sau diverse colete, insa nu doriti sa platiti o firma de curierat rapid pentru indeplinirea acestor sarcini, va recomandam serviciile companiei de taximetrie City Taxi. City Taxi isi desfasoara activitatea in Constanta si in imprejurimi, punand la dispozitia clientilor sai servicii de transport persoane si marfa la cele mai ridicate standarde de calitate. Personalul City Taxi este calificat si instruit sa faca fata cu brio oricarei situatii, chiar daca transportul necesita ducerea copiilor la scoala, asistenta persoanelor in varsta, asistenta tehnica in trafic sau chiar transport de marfa sau colete.

In ceea ce priveste serviciile oferite pentru transportul de marfa, acestea se adreseaza atat persoanelor din Constanta, cat si celor din imprejurimi ce doresc livrarea unor colete in oras sau in alte localitati din preajma acestuia. Asadar, aceste servicii de taxi marfa pot fi utilizate atat de persoane fizice si juridice deopotriva, transportul fiind asigurat de personal calificat, cu experienta in indeplinirea acestor sarcini. City Taxi pune pret pe valoarea coletului transportat, indeplinind in timp util toate solicitarile primite.

Astfel, apeland la personalul City Taxi puteti transporta rapid si sigur orice tip de marfa, colet, si asa mai departe. Mai mult, coletul in cauza cat si masina va fi urmarita printr-un sistem GPS dedicat ceea ce inseamna ca puteti avea date despre starea transportului, a coletului si despre timpul ramas pana la destinatie in timp real, prin simpla solicitare a acestui serviciu. Dupa cum am mentionat, transportarea marfii se va realiza prin intermediul unor masini speciale, ce sunt dotate adecvat pentru transportul in siguranta. Mai mult, durata transportului va fi minima si desigur, economa.

De aceea, prin intermediul City Taxi puteti beneficia de tarife mai mult decat avantajoase, tarife ce sunt mult mai mici comparabil cu cele practicate de companiile de curierat rapid acordate pentru servicii similare. Desigur, aceste tarife vor varia in functie de marfa transportata si de distanta la care trebuie livrat coletul in cauza.

Dar pentru a obtine date suplimentare referitoare la aceste aspecte, va recomandam accesarea platformei online a companiei City Taxi. Prin intermediul aceleiasi pagini, puteti vizualiza lista completa a serviciilor oferite de compania din Constanta si puteti solicita asistenta tehnica din partea personalului autorizat. Similar, pentru a comanda serviciile de transport marfa City Taxi puteti utiliza datele de contact ce sunt disponibile in finalul acestui articol.

City Taxi, date de contact:

Tel: 0241.933 Fax: 0241.606.061
Email: office@citytaxi.ro