Transport sigur si confortabil pentru o vacanta perfecta, asigurat de Maxitrans Company

Atunci cand va planificati vacanta, cu siguranta ca va ganditi si la transportul care va fi asigurat de agentia de turism sau de personalul prin care ati facut rezervarea. Si cum este si normal, va doriti un transport sigur si confortabil asigurat de personal cu experienta care sa va poata transporta la destinatie in cele mai bune conditii si fara evenimente neplacute. Daca asa stau lucrurile si pentru dumneavoastra, atunci trebuie sa calatoriti cu Maxitrans Company. Compania ofera servicii de inchiriere autocare, asadar, pentru a furniza cele mai bune conditii de transport nu ezitati si contactati compania noastra.

Daca detineti o firma de agentie de turism sau in cazul in care compania dumneavoastra se ocupa cu asigurarea sejurului in diferite locuri si pentru diverse categorii de persoane (copii, elevi, studenti, batrani, etc), atunci alegerea modului de transport este un aspect foarte important pentru afacerea dumneavoastra. De cele mai multe ori, transportul este cel care conteaza cel mai mult in ochii beneficiarilor, ceea ce inseamna ca de acest detaliu se leaga succesul afacerii dumneavoastra. Asadar, pentru imbunatatirea imaginii, pentru cresterea increderii si pentru cresterea profitului, intotdeauna asigurati un transport de calitate, confortabil si curat.

Pentru acest lucru trebuie, desigur, sa apelati la o companie care va poate furniza autocare dotate cu accesorii ce pot asigura confortul si siguranta pasagerilor. O astfel de companie este si Maxitrans Company din Suceava. Firma dispune de autocare noi (anii 2005-2007), dotate cu aer conditionat pentru verile toride si sisteme de incalzire performante pentru iernile geroase. Soferii echipei noastre sunt atestati si au o vasta experienta in transportul de persoane, asigurand o deplasare sigura si in cele mai bune conditii.maxitrans_transport

Utilizand serviciile de inchiriere autocare furnizate de Maxitrans Company, veti beneficia de preturi avantajoase si de conditii de inalta calitate. Dupa cum am precizat, autocarele sunt noi ceea ce inseamna ca nu sunt defectiuni de functionare, automobilul nu emana gaze nocive sau zgomote suparatoare, masinile sunt accesorizate cu aer conditionat si sistem audio, cu toaleta, cosuri de gunoi si multe altele. Mai mult, personalul nostru asigura o curatenie impecabila, totul pentru bunastarea persoanelor ce urmeaza a beneficia de serviciile noastre.

Soferii sunt instruiti de oameni de incredere si ofera indicatii si informatii utile persoanelor transportate. Acestia sunt respectuosi si asigura asistenta persoanelor nevoiase sau aflate in pericol in cel mai scurt timp, si cu cea mai mare amabilitate posibila. Cu noi puteti transporta in deplina siguranta si confort persoane cu handicap, persoane in varsta, copii si elevi.

Asadar, pentru inchiriere autocare Suceava, nu ezitati si utilizati serviciile oferite de Maxitrans Company. Pe langa autocarele puse la dispozitie, firma noastra furnizeaza si: servicii agentie imobiliara, inchiriere ATV si scutere, mobilier pentru casa dumneavoastra, precum si sisteme de instalatii pentru accesorizarea si modernizarea imobilului.