Transport pelerinaje cu autocarul

transport pelerinaje

Fie ca ne referim la transport pelerinaje intern sau international, credinciosii din toata Romania – precum si cei din toata lumea – au nevoie de persoane care sa trateze cu seriozitate si respect scopul vizitei, de firme care sa opereze cu promptitudine si sa puna la dispozitie personal calificat si autocare modern dotate.

Mijloace de transport licentiate pentru transport pelerinaje

De la inceputul unei astfel de activitati, firmele ar trebui sa acorde o deosebita atentie punerii in legalitate a autocarelor cu care se desfasoara activitatea. Legislatia in vigoare impune anumite standarde pe care o firma de transport pelerinaje care se respecta nu ar putea sa le incalce. Dincolo de acest aspect, punem in discutie si bunul simt, care ar trebui sa ii determine pe intreprinzatori sa se identifice cu o gazda care va pofteste sa ii treceti pragul si se straduieste sa va asigure o sedere placuta.

Nu am neglijat niciunul dintre aceste aspecte, straduindu-ne incontestabil sa respectam cerintele nationale in materie si, totodata, adaugand plus valoare companiei noastre de transport pelerinaje prin suplimentarea cu dotari la standarde europene, care sa permita clientului nostru sa parcurga distante considerabile fara a resimti epuizarea naturala care survine in astfel de situatii.

Transport pelerinaje cu personal calificat

Oricat de valoros e un mijloc de transport, trebuie sa cadem de acord ca acesta nu functioneaza pe pilot automat, ci are nevoie si de interventie umana, astfel ca personalul care opereaza in cadrul unei companii pentru transport pelerinaje trebuie atent selectionat. Firma noastra insista pe atenta triere a candidatilor, deoarece suntem constienti de necesitatea unei maini experiementate si a unei agilitati crescute in situatia in care se afla traficul in zilele noastre. Nu apreciem ca fiind nesemnificativa nici formarea continua si dezvoltarea personala a angajatilor, deoarece consideram ca prin aceste parghii asiguram satisfactia la locul de munca, care nu se poate transpune decat prin multiplicarea comportamentului pozitiv si catre clientul final – calatorul.

Lukadi – pentru transport pelerinaje in siguranta

Inca din 2007 ne-am luptat sa oferim servicii de calitate si sa intrunim cerintele drumetului, in primul rand, iar mai apoi ale legislatiei in vigoare. Nu sustinem ca am fi cei mai buni si tocmai acest aspect ne motiveaza; dorim sa ne autodepasim in fiecare zi, cu fiecare traseu, iar mai apoi, speram sa ne facem remarcati in totalitatea de companii care se straduiesc sa ofere servicii bune clientilor. Insistam pe asumarea raspunderii atat de catre angajatii nostri, cat si de catre colaboratori, pentru ca ceea ce va punem la dispozitie sa insumeze exigentele pietei in materie de transport pelerinaje : siguranta, promptitudine, conditii moderne, preturi accesibile.

Dincolo ce orice prezentare a firmei stau dovada milioanele de clienti care ne-au ales pentru acest tip de servicii, miile de trasee parcuse in siguranta si nenumaratele multumiri primite ca rasplata de la clientii nostri. Ce alta dovada mai buna ar putea exista decat o calatorie cu autocarele noastre? Va provocam sa ne alegeti pe noi pentru transport pelerinaje in urmatoarea dumneavoastra destinatie.