Transport mobila international asigurat de Oner Trans

Iti doresti sa iti schimbi domiciliul in strainatate? Sau ai nevoie de transport autorizat si in cele mai bune conditii pentru livrari sau mutari de mobilier din Romania catre diverse destinatii din strainatate?

Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, atunci puteti utiliza serviciile prestate si puse la dispozitie de Oner Trans Bucuresti. Compania asigura transport sigur si rapid de mobilier in tara si in strainatate, in masini de profil echipate pentru asigurarea celor mai bune servicii de transport, in orice conditii (ploaie, vant, ninsoare) si pe orice fel de teren (accidentat, cu gropi, neasfaltat, etc).

Daca ti-ai schimbat mobila si vrei sa te muti in strainatate, si nu iti doresti achizitionarea unui nou mobilier la destinatie, atunci ai nevoie de o companie care iti poate asigura transportul dorit. Mai mult, daca iti schimbi sau extinzi sediul afacerii proprii si ai nevoie de transport mobilier in afara granitelor, atunci solutia perfecta este Oner Trans.

Datorita experientei in domeniu si a flotei auto disponibile, Oner Trans asigura in cele mai bune conditii transport de mobila de orice fel (mobila din lemn masiv, din pal, etc) si in orice imprejurari. Masinile in dotare sunt echipate corespunzator, iar soferii sunt instruiti pentru a face fata cu brio oricarei situatii si oricaror solicitari, indiferent de complexitatea acestora. Autoutilitarele din dotare au capacitati de incarcare de 12, 14, 17, 20 si 22 metri cubi, deci mutarea mobilei se realizeaza si la volume mai mari. Iar la cerere, sau daca situatia o impune, se pot realiza si alte operatii de optimizare al spatiului de transport si al transportului propriu-zis: demontarea mobilei, transportul iar apoi remontarea acesteia la destinatie.

Nu va faceti griji, demontarea si remontarea mobilei dumneavoastra va fi realizata de catre personalul Oner Trans care dispune de mana de lucru experimentata si cu vasta experienta in domeniu. Preturile practicate pentru transportul de mobila in strainatate sunt accesibile. Dupa cum va puteti imagina, tarifele sunt stabilite in functie de destinatie si in functie de numarul de kilometri ce trebuie parcursi. Costuri suplimentare se vor aplica in cazul in care va fi nevoie de demontarea, respectiv remontarea mobilierului.oner trans

Pe langa serviciile de transport mobila in strainatate, Oner Trans asigura si: transport mobila in Bucuresti, transport intern marfa, demontare mobila, remontare mobila, ambalare mobila si multe altele. Sediul companiei se afla in Bucuresti iar comenzile se preiau din capitala, transportul fiind asigurat in oras sau in imprejurimi – in cazul deja mentionat, se asigura si transport mobila in strainatate. Iar pentru transportul de marfa, acesta se executa pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Oner Trans unde puteti vizualiza lista serviciilor prestate, precum si oferta de preturi disponibila pentru cei interesati. Utilizand acelasi site, puteti plasa comenzi online intr-un mod rapid si simplu, pentru a optimiza timpul investit in solutionarea problemelor dumneavoastra. Comanda va fi preluata de un operator al firmei care ulterior o sa va contacteze pentru stabilirea tuturor detaliilor ce tin de transportul solicitat. Comenzile se pot realiza si telefonic, tot ce trebuie sa faceti este sa utilizati datele de contact de mai jos.

Oner Trans, contact:

Bucuresti, Sector 3
Telefon 0729.991.268
0752.126.721
Fax 0246.284.027
Email: contact@onertrans.ro