Transport international rutier de marfa de la 24Transoft

transport marfaTransport international rutier de marfa este acel transport care traverseaza, pe cale rutiera, macar o frontiera de stat. In acest caz, punctul de expediere al marfurilor si punctul de destinatie al acestora sunt complet diferite.

In ceea ce priveste reglementarile nationale, acestea difera si ele de la tara la tara. Cert este ca transportul international rutier de marfa este supus unor masuri de protejare a drumurilor si a soselelor, dar si a podurilor, aceste masuri luandu-se pentru apararea impotriva uzurii realizate de catre camioanele straine. De asemenea, se iau in calcul si activitatile turistice si poluarea mediului din tara respectiva.

Deci, fiecare tara este diferita in ceea ce priveste legile si restrictiile camioanelor straine, insa daca doresti “sa pui piciorul” in tara respectiva va trebui sa respecti toate conditiile tehnice impuse, dar si pe cele ce tin de disciplina si securitatea in trafic.

Cine se ocupa de transport international rutier de marfa?

 

Dupa cum se observa, lucrurile nu sunt chiar atat de roz si trebuie indeplinite multe conditii pentru ca tu sa transporti marfa intr-o tara straina. Si pentru ca nu are rost sa te legi la cap cu tot felul de detalii, daca chiar nu este necesar, apeleaza la companii specializate in oferirea de astfel de servicii.

O astfel de companie este si 24Transoft din Oradea, care iti asigura rapiditate si siguranta garantata a marfurilor tale in timpul transportului. Cine este 24Transoft? Este o companie cu experienta si multa pricepere in domeniu, o companie alcatuita dintr-o echipa solida si priceputa, care-ti va realiza transportul de care ai nevoie.

Ce fel de marfuri transporta 24Transoft? Orice fel de marfa, atata timp cat nu contravine normativelor legislative. Printre tipurile de marfuri enumeram principalele:

– marfuri textile;

– marfuri alimentare;

– marfuri periculoase;

– lichide alimentare;

– lichide non-alimentare;

– marfuri voluminoase.

Desigur, 24Transoft se adapteaza nevoilor tale, tu cere si ti se va da. Compania poate face fata oricarui tip de solicitare venita din patea ta. Este dotata cu autovehicule, numeroase modele si marimi, functionale si verificate periodic, asa incat marfurile tale sa ajunga in deplina siguranta la destinatar.

Logistica, experienta, rapiditatea, respectarea termenelor si profesionalismul de care da dovada, face din 24Transoft echipa ideala pentru un transport international rutier de marfa.

Avantaje transport international rutier de marfa

 

Daca te intrebi de ce sa apelezi si tu la un transport international rutier de marfa este bine sa stii ca acest gen de serviciu prezinta numeroase avantaje:

– Se realizeaza cu mare rapiditate;

– Transportul este facut door to door sau din poarta in poarta, cum ar spune romanul;

– Este un transport direct, iar conservarea marfurilor se face in conditii excelente;

– Timpul de livrare este deosebit de rapid;

– Se reduc cheltuieli chiar si cu ambalarea marfurilor;Transport international rutier de marfa de la 24Transoft1

– Nu exista manipulare intermediara care ar aduce dupa sine intarzieri si cheltuieli inutile de bani;

– Preturile sunt atragatoare;

– Livrarea este garantata, iar marfurile ajung in siguranta;

– Iti permite transportul de marfuri diverse, de la marfurile perisabile, la cele periculoase sau voluminoase;

– Sunt transporturi monitorizate in permanenta.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege transport international rutier de marfa de la 24Transoft. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile 24Transoft? Pentru detalii, suna la numarul 0753-666.660 si 0259-447.666 sau trimite un e-mail pe adresa office@24transoft.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.