Transport agabaritic

f5c8a8732bf5016dbfed31b7de102410Cu totii am vazut cel putin o data un convoi care efectua transport agabaritic. Dupa cum ne-am putut da seama doar dintr-o simpla observatie, un transport agabaritic nu este un transport oarecare si trebuie efectuat in conditii speciale, respectand toate legile in vigoare, remarcandu-se printr-o viteza de deplasare redusa. Daca va aflati in situatia in care sunteti nevoit sa transportati anumite materiale, doar printr-un transport agabaritic, va recomandam sa apelati cu incredere la profesionistii companiei Elbacor Trading. Multe alte firme din toata tara au apelat deja la Elbacor Trading si se declara multumite.

Elbacor- performanta din anul 1999

Aceasta companie cu sediul in municipiul Craiova se ocupa de 17 ani, de efectuarea unor servicii de transport agabaritic, transport marfa si transporturi speciale. Firma are capital romanesc integral privat si constituie un partener de incredere pe care va puteti baza oricand aveti nevoie. Echipa care lucreaza in cadrul acestei firme este formata din persoane cu experienta, profesioniste si foarte bine pregatite. Datorita seriozitatii, profesionalismului si eficientei dovedite de-a lungul anilor, foarte multe societati si firme au ales serviciile Elbacor Trading, printre acestea se numara si: Rompetrol, Elpreco, Cargill,  Macon, Cipcosmar, Adeplast, Cargo etc. Cele mai bune solutii va vor fi oferite de fiecare data de cei de la Elbacor Trading.

Transport agabaritic in conditii de maxima siguranta, doar prin intermediul firmei Elbacor Trading

Aceasta companie isi intampina clientii cu servicii de inalta calitate. Pentru efectuarea de transport agabaritic, companie craioveana foloseste remorchere cu o capacitate de transport de 30 de tone si cu o capacitate de 46 de tone. De asemenea, se utilizeaza, daca situatia o impune si autocamioane cu platforme cu sarcina care poate depasi 30 de tone. Un transport agabaritic se efectueaza de fiecare data, indiferent de ruta aleasa, cu masini omologate, care sunt acreditate pentru un astfel de transport. Traseele se aleg dupa ce se studiaza foarte bine inainte. Firma isi ofera serviciile atat pentru transportul in tara, cat si pentru numeroase tari din strainatate. Angajatii companiei se vor ocupa cu maxima atentie de incarcatura dumneavoastra, de ancorare, decarcare , astfel incat sa fiti pe deplin multumit de faptul ca i-ati ales. Daca va intrebati ce preturi veti intalni la firma din Craiova, nu este nevoie sa va faceti griji, deoarece acestea sunt foarte avantajoase, fie ca aveti nevoie de transport agabaritic, transport marfa sau transporturi speciale

Cum puteti sa ii contactati pe reprezentantii companiei pentru a solicita un transport agabaritic?

In cazul in care vreti sa stiti informatii suplimentare privind serviciile oferite de cei de la Elbacor Trading, puteti sa accesati site-ul transportagabariticcraiova.ro. Totodata, aveti posibilitatea, daca sunteti din Craiova sau va aflati in trecere prin zona, sa mergeti la sediul companiei. Pentru a discuta cu angajatii firmei, exista pe site afisate un numar de telefon si o adresa de e-mail, pe care le puteti folosi. Cele mai eficienta solutii in materie de transport agabaritic le veti gasi la Elbacor Trading. Aceasta companie este partenerul de incredere pentru ca activitatea societatii dumneavoastra sa se desfasoare in cele mai bune conditii.