Transport agabaritic international in toate tarile UE

Transport agabaritic international in toate tarile UETransport agabaritic international se poate realiza cu trailere obisnuite, cum ar fi cele cu rampi, cu ajutorul de platforme simple, cu trailere modulare, care au o sarcina cuprinsa intre 22 de tone si 50 de tone, cu trailere extensibile in latime, nu mai mult de 3.2 metri latime, sau cu trailere extensibile in lungime, nu mai mult de 36 m lungime.

Ce fel de marfa suporta un transport agabaritic international? Vorbim despre tractoare, hale metalice, vehicule grele, statii de asfaltare, combine agricole, centrale eoliene, cilindri, stalpi metalici, statii de pompare sau alte astfel de marfuri ce nu se pot diviza.

Autorizatii transport agabaritic international in Germania, Austria si Ungaria

 

In cazul in care vrei sa ajungi in Germania si transportul tau de marfa are gabarit depasit, va trebui sa obtii o autorizatie speciala, autorizatie fie pentru depasirea greutatii standard, fie pentru depasirea dimensiunii maxime autorizate. Aceste autorizatii se pot obtine in punctele de trecere a frontierei, direct de la autoritatile de transport.

Cand se aproba o autorizatie pentru transport agabaritic de marfa in Germania? Doar in cazul in care marfa respectiva nu poate fi sub nicio forma divizata, motivele fiind tehnice, sau daca pentru divizare genereaza costuri excesive. De asemenea, autorizatia de transport agabaritic international iti este oferita si daca este imposibil sa transporti marfa pe cale maritima sau pe cale ferata, sau costurile ar fi mult prea mari. Nu uita, daca greutatea maxima admisa este depasita cu 1% sau chiar mai mult, vei primi amenda, asta in cazul in care nu ai autorizatie; autoritatile din Germania nu se joaca cand vine vorba despre acest aspect.

Si in Austria ai nevoie de o autorizatie speciala pentru transport agabaritic international de marfa. Ia legatura cu autoritatile provinciei pe unde vei intra in tara si problema este ca si rezolvata. In Ungaria, pe de alta parte, desi ai nevoie de autorizatie speciala pentru transport agabaritic international, poti sa descarci online un formular de cerere si astfel sa obtii o autorizatie de transport valabila. Aprobarea autorizatiei o vei cere telefonic. De unde ridici autorizatia? De la frontiera, din punctele de trecere pe care chiar tu le-ai indicat in formular.

In punctul de trecere dintre Romania si Ungaria, trailerul tau va fi cantarit si tot acolo vei face si plata extra pentru surplus. In ceea ce priveste autorizatiile pentru transport cu greutate depasita, acestea vor fi eliberate pentru un anumit traseu, iar in ceea ce priveste autorizatia pentru volum depasit poti alege orice traseu, tot timpul anului.

Transport agabaritic international de la 24Transoft

 

24Transoft din Oradea iti ofera atat transport agabaritic international, cat si national, astfel incat tu sa-ti faci treburile fara Transport agabaritic international in toate tarile UE1batai de cap. De tot se va ocupa echipa 24Transoft care este dotata corespunzator cu trailerele potrivite pentru un astfel de transport de mare raspundere, cat si cu oameni calificati, cu multa experienta in spate in acest gen de servicii.

In ce tara din UE vrei sa ajungi? Nu conteaza, 24Transoft te duce oriunde in Europa, obtine autorizatiile necesare, plateste tot ceea ce trebuie la punctele de frontiera, iar marfa ta va ajunge in deplina siguranta la destinatia stabilita, la data stabilita.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege transport agabaritic international de la 24Transoft. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile 24Transoft? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0753-666.660 si 0259-447.666 sau trimite un e-mail pe adresa office@24transoft.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro