Transport agabaritic cu BC Trans COM

Transport agabaritic cu BC Trans COMUn transport agabaritic si greu, un transport pe rute nationale sau internationale, reprezinta un serviciu deosebit de dificil ce necesita atentie maxima din partea echipei care-l presteaza. Este nevoie de experienta in domeniu si multa pricepere, de sange rece pentru a face fata situatiilor critice, de multa precizie si programare pas cu pas a transportului, de echipamente adecvate – trailere moderne cu mai multe axe, extensibile, remorchere si autocamioane ce pot sustine si o greutate de 30-40 de tone -, este nevoie de BC Trans COM din Craiova.

BC Trans COM se va ocupa de la A la Z de transportul agabaritic pe care tu trebuie sa-l faci, acesta va ajunge in deplina siguranta la destinatie, la data fixata, astfel incat atat tu cat si partenerii tai sa fiti pe deplin multumiti de acest nou aliat!

Cine se ocupa cu transport agabaritic?

 

Cauti o firma care sa se ocupe si cu servicii de transport agabaritic? BC Trans COM din Craiova este partenerul de care si tu ai nevoie. Aceasta companie are o experienta ce se intinde pe zeci de ani, facandu-si aparitia pe piata din Romania inca din anul 1999.

Sediul companiei BC Trans COM este in Craiova, iar de-a lungul timpului echipa a reusit sa presteze servicii de transport agabaritic, cat si transporturi speciale in toata tara, dar si la nivel international pentru numerosi clienti care au fost multumiti de serviciile prestate.

Nu conteaza dificultatile pe care le intampini cu transportul tau, echipa BC Trans COM gaseste solutiile potrivite, la timp, solutii eficiente si, mai ales, solutii rentabile de care vei fi pe deplin satisfacut, in special raportul calitate-pret fiind pe gustul tau.

Tot ceea ce inseamna transport agabaritic este efectuat cu maxim de profesionalism de catre BC Trans COM atat datorita experientei si priceperii adunate, cat si datorita dorintei si intelegerii faptului ca un client multumit reprezinta cel mai bun mod de a-ti face reclama si de a creste ca firma pe piata de profil. Astfel, BC Trans COM a devenit un partener de incredere, extrem de cunoscut in toata tara.

Transport agabaritic in tara si in toata Europa

 

Transport agabaritic in tara sau transport agabaritic in Europa, indiferent de serviciul de care ai nevoie, BC Trans COM ti-l pune la dispozitie cu promptitudine maxima. Serviciile sunt competitive si au preturi foarte atragatoare pentru piata din tara noastra, astfel incat foarte multe companii apeleaza la BC Trans COM pentru un transport adecvat, in deplina siguranta.

BC Trans COM foloseste utilaje potrivite pentru acest gen de transport, remorchere de 2 tipuri:

1. Remorchere ce au o capacitate de transport ce atinge 30 de tone;Transport agabaritic cu BC Trans COM1

2. Remorchere cu o capacitate de transport ce atinge 40 de tone si 20 de metri, fiind extensibile, pentru toate acele transporturi agabaritice atat din punct de vedere al greutatii, cat si al dimensiunilor.

BC Trans COM fooseste pentru serviciile sale si autocamioane cu platforma ce ating si capacitatea de 30 de tone, astfel incat profesionalismul de care compania da dovada ar putea muta chiar si muntii din loc, cum bine afirma chiar echipa. Pe langa profesionalism BC Trans COM are si vointa si entuziasm, astfel incat nu-ti va dezamagi niciodata asteptarile.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege transport agabaritic de la BC Trans COM. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile BC Trans COM? Pentru detalii, suna la numarul 0745-582.211 sau trimite un e-mail pe adresa elbacor_trading@yahoo.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.