Transforce – Transport agabaritic pe plan intern si international!

transport agabariticDezvoltarea remarcabila a mijloacelor de transport din ultima decada, completata de liberalizarea transportului rutier in Europa prin ridicarea interdictiilor unor state mai putin dezvoltate, a permis transportului agabaritic sa cunoasca si el o extindere a ariei de servicii. Acest tip de transport este definit ca transportarea, manipularea si montarea de obiecte grele. Obiectele transportate din aceasta categorie trebuie sa se incadreze in intervalul de 1 tona la peste 1000 de tone si de latimi / inaltimi de peste 100 de metri, care sunt prea mari pentru a incapea in containere normale sau pe transportoare conventionale. Pe plan intern, o firma care va pune la dispozitie servicii de transport agabaritic cu tranzit sau destinatia finala Romania, este Transforce din Timisoara.

Transport agabaritic Transforce, un serviciu adaptat cerintelor dumneavoastra!

Principalul scop al firmei din Timisoara este acela de a asigura tuturor clientilor sai solutii flexibile si inovatoare de transport agabaritic, care sa se adapteze cerintelor lor. Transforce va pune la dispozitie masini de escorte speciale pentru acest tip de transport, omologate si acreditate, precum si trailere cu 4 si 5 axe si tot sistemul logistic necesar pentru transporturile care depasesc gabaritul standard. In categoria transporturilor agabaritice intra marfuri de tonaje foarte mari, care necesita utilizarea unor camioane si trailere autorizate pentru deplasare, iar traseele de transport trebuie alese in conformitate cu indicatiile rutiere. Pentru acestea, Transforce va ofera nu doar autovehiculele corespunzatoare, ci si logistica speciala pentru transport agabaritic. Pe intreg teritoriul tarii si oriunde in Europa, Transforce raspunde cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite in acest sens, garantandu-va conditii optime de transport, pe intreaga perioada de desfasurare al acestuia.

Cand aveti nevoie de transport agabaritic?

Dupa cum spuneam anterior, acest tip de transport agabaritic este definit ca transportarea, manipularea si montarea de obiecte grele. In aceasta categorie intra in special transportul utilajelor agricole si industriale. Pentru astfel de manipulari, parcul auto Transforce are in componenta trailere de transport utilaje dotate cu toate cele necesare pentru un transport in siguranta. Pe langa traseele interne, rutele firmei de transport din Timisoara sunt alcatuite si din tari importante din Europa, precum: Austria, Cehia, Germania, Rusia, Anglia, Franta si altele. In cazul in care activati in domeniul agricol si doriti sa aduceti in tara utilaje pentru agricultura sau pentru santiere de lucru sau sa le exportati, firma va garanteaza un transport de utilaje agricole si industriale de calitate. Profesionistii firmei vor alege trasee astfel incat sa fie evitate zonele cu restrictii si orasele.

Totodata, pentru securitate fiecarui transport, utilajele Transforce beneficiaza de un sistem de prindere pe platforma sigur, prevenind potentialele accidente sau loviri. Trailerele au toate dotarile impuse in acest domeniu si corespund din punct de vedere tehnic. Pentru orice provocare firma va ofera solutii, astfel ca marfa sa ajunga intotdeauna la timp. Firma Transforce va prelua incarcatura de la sediul dumneavoastra sau de la firma din strainatate si o va deplasa in cel mai scurt timp la destinatie.

Transforce si-a inceput activitatea in urma cu peste un deceniu, avand la dispozitie un singur camion. De-a lungul anilor firma s-a dezvoltat, crescandu-si flota auto. Astfel, din anul 2006 firma pune la dispozitie o oferta de expeditii pentru transportul marfurilor generale, la nivel intern si international.

Date de contact:

Str. Sf. Apostoli Petru si Pavel, Nr. 36, 300264

Judetul Timis, Timisoara

E-mail: office@marfuriagabaritice.com

Telefon: 0256.212.128 Mobil: 0740-303.865 ; 0748-033.786 ; 0748-033.787

Fax: 0256.225.525

Articol oferit de zoom-biz.ro.