Tractari auto la un pret avantajos

tractari auto

Masina dumneavoastra s-a defectat si pentru a ajunge cu ea la un service trebuie mai intai sa o tractati? Ati avut un eveniment rutier in urma caruia autovehiculul pe care il conduceati a fost grav avariat? Ati cumparat o masina si vreti ca aceasta sa fie livrata in localitatea in care locuiti? Pentru toate aceste situatii, este clar, aveti nevoie de serviciile unei firme de tractari auto. Da, stim, nu este deloc usor sa aveti incredere, insa pana la urma, trebuie sa alegeti o firma care sa va ridice masina sau sa v-o aduca in localitatea stabilita. Firma Cris Power Logistic SRL Bucuresti va poate ajute in toate aceste situatii si numeroase altele.

Ce trebuie sa stiti despre aceasta firma si care sunt serviciile pe care le ofera?

Compania bucuresteana Cris Power Logistic SRL pune la dispozitia celor interesati o variata gama de servicii de tractari camioane, tractari auto, transport utilaje si echipamente de pana la 7 tone. De asemenea, firma mai ofera si asistenta rutiera. Puteti apela la Cris Power Logistic SRL pentru tractari auto pe autostrada, tractari auto la ITP, RAR, programul RABLA, dezmembrari auto, autovehicule neinmatriculate, noi, transportarea unor autovehicule din tari din Uniunea Europeana etc. Firma dispune de numeroase platforme auto prin care poate veni rapid in ajutorul clientilor sai. Puteti apela la aceasta companie daca de exemplu va aflati pe autostrazi A1 sau A2 si aveti nevoie urgenta de tractari auto la un pret cat mai avantajos. In ceea ce priveste preturile, acestea sunt foarte avantajoase, indiferent de masina pe care o aveti: de exemplu pentru autoturisme cu masa cuprinsa intre 800 si 2000 kg, preturile variaza intre 100 si 200 de lei, in timp ce pentru SUV-uri si autoutilitare cu masa cuprinsa intre 2000 si 3500 kg, preturile sunt intre 200 si 300 de lei. Firma ofera servicii pe tot teritoriul tarii. Principalele atuuri de care dispune aceasta companie din Capitala sunt: seriozitatea, eficienta, promptitudinea si profesionalismul. Datorita acestora, numarul clientilor a crescut constant, iar increderea in aceasta firma la nivel general este foarte mare. De acum incolo puteti conta oricand pe cei de la Cris Power Logistic SRL, deoarece scopul acestora este tocmai acesta de a va ajuta si de va scapa de stresul gasirii unei solutii atunci cand aveti probleme cu masina. Angajatii firmei sunt foarte responsabili, dispun de toate atestatele pentru a putea efectua tractari auto si alte servicii.

Vreti sa ii contactati pe cei de la Cris Power Logistic SRL pentru tractari auto?

In cazul in vreti sa stiti mai multe despre serviciile oferite de aceasta firma si sa stiti exact ce preturi practica, puteti sa vizitati pagina sa web – tractari-auto.eu. De asemenea, pentru tractari auto, puteti suna la dispeceratul firmei, non stop; exista disponibila si o adresa de e-mail pe care o puteti folosi pentru a lua legatura cu cei de la Cris Power Logistic SRL. Nu mai ezitati si acordati-le incredere profesionistilor de la aceasta firma si cu siguranta nu veti regreta. Echipa lor va va intampina cu amabilitate si seriozitate si va va ajuta in solutionarea rapida a problemelor dumneavoastra.