Tractare Ieftina – Atunci cand aveti nevoie de tractari auto!

Tractari-auto-avariate-pvgtjIn paralel cu inmultirea numarului de autovehicule care circula pe drumurile nationale, a crescut si numarul cazurilor in care aceste autoturisme sunt implicate in fel si fel de accidente, cauzele fiind multiple. Pentru ca vorbim de tara noastra, principala cauza ar fi reprezentata de drumurile proaste, insa indeaproape stau si pregatirea slaba a soferilor, precum si consumul de alcool la volan. Toate aceste situatii enumerate ne pot aduce in nefericita situatie in care ne vedem nevoiti “sa tragem pe dreapta”, adica sa realizam ca unica noastra cale de miscare este reprezentata de serviciul de tractari auto. Tractarile auto sunt un serviciu de asistenta rutiera prin care companii specializate asigura remorcarea si tractarea autovehiculului cu probleme mecanice, electrice sau avarii rezultate in urma unui accident rutier sau a unei defectiuni tehnice.

O firma din Bucuresti care are ca principal domeniu de activitate oferirea de servicii de tractari si transport auto este compania Comarsel din sectorul 4. Prin intermediul site-ului www.tractare-ieftina.ro, firma va pune la dispozitie servicii ieftine, care insa nu priveaza clientii de calitate.

Compania din capitala va ofera o gama de servicii ce presupun:

– tractarea autovehiculelor avariate: in momentul in care un autoturism este distrus in urma unui accident rutier sau pur si simplu nu mai functioneaza din punct de vedere mecanic, unica solutie este apelarea la ajutorul unei companii de tractari specializata in astfel de activitati. Fie ca propriul dumneavoastra autoturism necesita tractat, sau ca s-a produs un blocaj de circulatie din cauza unuia strain, puteti apela la serviciul de tractari auto pentru masini avariate. Profesionistii Tractare Ieftina se vor prezenta la locatia indicata in cel mai scurt timp posibil si vor transporta autovehiculele la centrele speciale in conditii sigure.

– tractari auto noi pe platforma: in cazul in care aveti nevoie de servicii de tractare a masinilor noi, compania Tractare Ieftina Bucuresti va vine in ajutor cu autoutilitarele cu platforma din dotare.  Pe toata durata operatiunilor, personalul de la Tractare Ieftina Bucuresti are grija ca autovehiculul sa nu fie zgariat si sa aiba o stabilitate maxima, prin sistemele de sustinere si de prindere utilizate. Astfel, cu ajutorul serviciului de tractari mobile auto noi pe platforma, acestea ajung in siguranta din Bucuresti in orice locatie din tara/strainatate, unde sunt destinate comercializarii sau unde se afla deja proprietarii lor.

– tractari ambarcatiuni: indiferent daca acestea din urma sunt fabricate din lemn, plastic sau alte materiale sensibile la zgarieturi si lovituri, nu trebuie sa va faceti griji. Personalul firmei Tractare Ieftina foloseste echipamentele potrivite de ridicare, asezare pe platforma, prindere pe suport si legare, fara sa lase nicio defectiune in urma.

– tractari autoturisme neinmatriculate: in functie de solicitari si necesitati, compania Tractare Ieftina Bucuresti ofera servicii de tractari pentru autoturismele neinmatriculate, existand posibilitatea prestarii acestora atat la nivel intern, cat si la nivel international. Autovehiculele neinmatriculate pot fi tractate si transportate spre centre speciale sau catre locatiile specificate la comanda: centre de service sau altele. Compania din capitala este disponibila pentru serviciul de tractari autoturisme neinmatriculate la orice ora din zi, avand chiar si un numar special la care puteti suna in cazul in care aveti nevoie urgent de preluarea autoturismului.

Asadar, indiferent de problema pe care o aveti,  compania Tractare Ieftina este pregatita sa intervina oricand aveti nevoie de servicii de tractare. Seriozitatea, profesionalismul, promptitudinea sunt doar cateva din motivele pentru care ar trebui sa apelati cu incredere la serviciile Tractare Ieftina in cazul in care aveti probleme cu masina.

Date de contact:

Aleea Lamotesti, nr. 4, sector 4, Bucuresti

Telefon: 0761681052 / 0724897403

Articol oferit de zoom-biz.ro.