Tot ce trebuie sa stii despre injectoare auto Common Rail

Esti in cautare de injectoare auto de calitate? Ti-ar surade si ideea cumpararii de injectoare auto reconditionate? Daca esti din Brasov poti vizita magazinul Kritters Com pentru a te convinge de calitatea produselor pe care aceasta companie ti le propune. Insa, ca sa-ti fie si mai simplu de atat, Kritters Com iti pune la dispozitie si magazinul online de unde poti cumpara in voie tot ce ai nevoie.

Injectoare auto Common Rail sau sistemul de injectie cu rampa comuna

 

Tot ce trebuie sa stii despre injectoare auto Common RailSistemul Common Rail este un sistem deosebit de avansat care-ti permite sa faci economii serioase cand vine vorba despre combustibil. Emisiile de gaze de esapament sunt cu mult reduse in acest caz, iar performanta autovehiculelor este imbunatatita vizibil.

Daca este sa luam in calcul avantajele majore ale acestui sistem de injectie trebuie sa aducem in discutie in mod sigur  independenta presiunii combustibilului raportata la punctul de functionare al motorului, facand referire in special la sarcina si la turatie. Astfel performantele dinamice cresc, iar consumul de combustibil este diminuat.

De asemenea, injectia de combustibil poate fi divizata in mai multe faze care cuprind pre-injectie, post-injectie si injectia principala. Intr-un sistem de injectie cu rampa comuna ridicarea presiunii, cat si injectia propriu-zisa a combustibilului sunt complet independente. Cantitatea de combustibil care urmeaza sa fie injectata este data de catre conducatorul auto. Cum? Prin pozitia pedalei de acceleratie. In schimb, inceputul injectiei si durata acesteia sunt controlate de catre calculatorul motorului.

Astfel ca orice sistem de injectie cu rampa comuna contine urmatoarele elemente:

– calculator de injectie sau ECU – Engine Control Unit;

– senzor turatie motor;

– senzor temperatura motor;

– senzor pozitie arbore cu came;

– senzor presiune rampa;

– senzor debit masic de aer sau debitmetru;

– senzor presiune de supraalimentare;

– senzor pozitie pedala de acceleratie.

Injectoare auto de la Kritters Com

 

Pentru atunci cand injectorul masinii ti s-a stricat este bine sa retii un nume: Kritters Com. Aceasta companie brasoveana iti ofera solutii optime exact pentru nevoile tale. Ce fel de solutii?

1. Optezi pentru cumpararea de injectoare auto, fie ele si Common Rail, de la Kritters Com. Acestea sunt fie produse originale, fie produse Tot ce trebuie sa stii despre injectoare auto Common Rail1reconditionate. Cert este ca indiferent de alegerea ta beneficiezi de preturi atragatoare. Care sunt furnizorii de injectoare auto pe care Kritters Com le comercializeaza? Este vorba despre adevarate companii cu renume precum LUK, Sachs, Delphi sau Boge cu care echipa brasoveana a tinut o legatura stransa de-a lungul timpului. Cum poti intra in posesia acestor injectoare auto? Fie vizitezi magazinul din Brasov si-ti alegi la fata locului tot ce ai nevoie, fie faci o comanda rapida de produse din magazinul online. Comod si simplu pentru toata lumea, indiferent de localitatea de resedinta.

2. Daca esti din Brasov sau din imprejurimi te poti bucura si de serviciul de reparatii injectoare auto de la Kritters Com. Compania dispune de mai multe ateliere de reparatii autorizate aici producandu-se minunea: masina ta intra in atelier “bolnava” si iese perfect “sanatoasa”. Tot in atelierele personale Kritters Com se ocupa si de reconditionarea de injectoare auto.

Indiferent de produsul pe care-l cumperi de la Kritters Com sau de serviciul pe care-l doresti, compania iti ofera si garantie!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege injectoare auto de la Kritters Com. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Kritters Com? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-241.403, 0268-312.572 si 0368-422.285 sau trimite un e-mail pe adresa office@kritters.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.