Tot ce trebuie sa stii despre balize antiorbire

Balize antiorbire de calitate superioara, usor de montat, rezistente la conditiile meteo, care ofera siguranta in trafic, gasesti de cumparat la Niba Logistic din Bucuresti!

Ce sunt balize antiorbire?

 

Tot ce trebuie sa stii despre balize antiorbireBalize antiorbire sau panouri antiorbire sunt elemente de siguranta rutiera. Unde se monteaza aceste panouri antiorbire? Pe parapetele metalice ce sunt montate pe axul drumului national sau pe axul autostrazilor.

Prin conceptia lor de construire, cat si prin modalitatea de instalare pe drumurile nationale si autostrazi, balizele antiorbire dau posbilitatea participantilor la trafic sa se orienteze excelent, indiferent de conditiile atmosferice, si, mai ales, sa urmeze pozitia normala pe drumurile publice pe sensul de circulatie.

Deci, la ce sunt bune balize antiorbire? Prin montarea lor se va reduce considerabil efectul de orbire provocat de farurile autovehiculelor ce circula din sens opus. De asemenea, balizele antiorbire au si rol de ghidare delimitand cele doua sensuri de circulatie.

Caracteristici tehnice balize antiorbire

 

Din ce materiale sunt realizate balize antiorbire? La baza acestora sta polietilena de inalta densitate ce a fost aditivata cu produse impotriva radiatiilor ultraviolete. De asemenea, polietilena a fost si pigmentata cu diferiti pigmenti ce au in compozitia lor aditivi cu rol in stabilitatea culorii.

Care este culoarea acestor balize antiorbire? Verde. Care sunt dimensiunile cele mai uzuale pentru panourile antiorbire? Vei gasi de cumparat aceste articole avand latimea de 17,50 cm, inaltimea de 91,00 cm si grosimea de 6.00 cm.

Balizele antiorbire sunt dotate si cu elemente reflectorizante aplicate. Aceste elemente sunt:

– foliile reflectorizante 3 M. Au indici de retroreflexie asemanatori cu catadioptriile. Se aplica cu ajutorul unui adeziv special direct pe panourile antiorbire. Printre avantajele acestor elemente se numara si distrugerea prin exfoliere in caz de furt si vandalizare, balizele nemaiputand fi astfel folosite de catre hot. Apa nu poate patrunde intre suprafata panoului si suprafata foliei in mod accidental;

– catadioptrii. Acestia se monteaza cu mare bagare de seama la baza balizelor antiorbire. Pot avea culori diferire: alb, rosu sau galben-portocaliu.

Avantaje balize antiorbire

 

Printre avantajele balizelor antiorbire se numara si:

– Sunt rezistente la conditiile meteo variate, adica temperaturi atmosferice ridicate, ciclul de inghet-dezghet si-si pastreaza proprietatile fizice, culoarea si apectul;

– Sunt rezistente si la soc, si la incovoiere;

– Suprafata lor exterioara este neteda, exceptie facand doar inscriptionarile cu rol de identificare.

Cum se prind balize antiorbire?

 

Sistemul de prindere al balizelor nu se va confectiona in niciun caz din metal, evitandu-se astfel distrugerile lor prin furt. Tot ce trebuie sa stii despre balize antiorbire1Atunci din ce material se va confectiona sistemul de prindere? In primul rand, trebuie sa fie rezistent la conditiile meteo si, nu in cele din urma, sa confere stabilitate balizei.

Deci, sistemul de prindere are la baza poliamida armata cu fibra de sticla, dar poate avea la baza si orice alt material nemetalic pentru a se descuraja chiar si furturile in acest mod. Nu se va folosi niciodata aluminiul pentru sistemele de prindere, insa se opteaza pentru elemente simple, care sa permita montarea usoara a balizelor, care sa fie rezistente si fiabile, un sistem autoblocant pentru siguranta.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege balize antiorbire de la Niba Logistic. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Niba Logistic? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0743-066.616 sau trimite un e-mail pe adresa nicoleta.ciricas@hotmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.