Topul celor mai cautate alarme auto de la Auto Sound

Topul celor mai cautate alarme auto de la Auto SoundStiai ca 3.952 de autovehicule au fost furate in anul 2010 la nivel national? Din acest numar impresionant cele mai multe au fost autoturisme, adica 3.458, restul fiind ATV-uri, utilaje, motociclete sau autovehicule grele. Aceste date au fost facute publice de catre Inspectoratul General al Politiei Romane, statisticile apartinand Directiei de Investigatii Criminale. Chiar daca in 2011 lucrurile au stat ceva mai bine la acest capitol – s-au furat “doar” 3.125, 2.725 fiind reprezentat de autoturisme – nu este cazul sa te culci pe-o ureche si sa-ti lasi masina in voia sortii. Cel mai indicat este sa-ti procuri si tu alarme auto, sa-ti echipezi masina corespunzator si sa preintampini orice eventuala infractiune.

De unde cumpar alarme auto?

 

Tinand cont ca statisticile cu privire la furtul de masini arata un numar tot mai mare de la an la an, cel mai indicat este sa-ti asiguri si tu masina dotand-o cu o alarma potrivita, cu atat mai mult daca masina ta sta in fiecare seara in spatele blocului. Cei care locuiesc la casa si au si garaj isi pot proteja masina mult mai usor, insa intotdeauna o protectie in plus nu strica. Iar daca tii cont si de faptul ca iti lasi adesea masina prin parcarile din oras manat fiind de rezolvarea diverselor treburi, alarmele auto sunt o solutie potrivita pentru alungarea hotilor.

De unde poti cumpara si tu alarme auto de calitate superioara, care sa-si faca treaba? Auto Sound este exact partenerul de care ai nevoie. Compania bucuresteana exista pe piata din Romania inca din 2007, iar prin intermediul magazinului online iti pune la dispozitie zeci de modele de alarme auto pentru siguranta masinii tale.

Toate alarmele auto de la Auto Sound apartin unor marci consacrate in acest domeniu, fiind de calitate, fiabile si rezistente. Preturile sunt si ele atragatoare si-ti ofera exact ce ai nevoie pentru masina ta.

In functie de alegerea facuta, alarmele auto pot avea functii diverse care-ti vor oferi un grad sporit de confort si de siguranta, satisfacand si clientii cei mai exigenti cand vine vorba despre masinile lor.

Top 8 alarme auto de la Auto Sound

 

Auto Sound are numeroase modele de alarme auto pentru masina ta, modele impartite in urmatoarele 8 categorii:

1. Alarme auto marca Patrolline. Au o interfata foarte usor de folosit si se potrivesc masinilor dotate cu renumitul sistem CAN-BUS. Memoria suporta suprascrieri nelimitate. Upgrade-ul se face automat.

2. Alarme auto marca Autopage. Aceste modele de alarme auto sunt dotate cu telecomanda, pager si cu comanda de inchidere centralizata.

3. Alarme auto marca Discovery. Sirena si cate 2 telecomenzi nu pot lipsi din cadrul acestui sistem de alarma auto performant. Gaseste modelele variate propuse de Auto Sound in magazinul online.

4. Alarme auto marca Eaglemaster. Sunt alarme performante dotate cu numeroase functii pentru securitate maxima.Topul celor mai cautate alarme auto de la Auto Sound1

5. Alarme auto marca Maat. Auto Sound iti propune cateva reduceri pentru aceasta categorie de alarme. Profita si tu de ele chiar acum!

6. Alarme auto marca Pyle. Le poti comanda foarte usor si rapid, online, Auto Sound expediind alarmele auto alese printr-un curier rapid.

7. Alarme auto marca Scorpion. Alarme profi cu care masina ta se va afla in siguranta.

8. Alarme auto marca Viper. Numeroase modele te asteapta numai in magazinul online Auto Sound.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege alarme auto de la Auto Sound. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Auto Sound? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-393.046 sau trimite un e-mail pe adresa office@auto-sound.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.