Spalatoriile auto-moto ale viitorului sunt dotate cu self service

Daca vrei sa-ti deschizi o spalatorie auto-moto trebuie sa te orientezi inspre varianta moderna, cea cu self service, care se preconizeaza a fi spalatoria viitorului, majoritatea soferilor din ziua de astazi preferand sa-si spele singuri masina pentru a fi siguri ca totul straluceste de curatenie.

Spalatorie auto-moto cu self service exista acum si in Romania

 

Spalatoriile auto-moto ale viitorului sunt dotate cu self serviceOare exista in Romania vreo spalatorie auto-moto cu self service? Este vorba despre acele spalatorii in regim de servire proprie sau, altfel spus, mai modern, cu self service. Cum se face in acest caz plata, te vei intreba? Foarte simplu, cu monede sau cu cardul la automat.

Vei fi taxat in functie de cate secunde sau minute de jet ai nevoie pentru a-ti spala masina. De regula apa este calda si are si detergent in ea. Nu platesti mult, insa masina ta va iesi luna dupa un astfel de tratament. Important este ca aparatul are de regula mai multe optiuni de spalare, iar tu alegi in functie de nevoile tale. Aceste aparate sunt dotate cu 3 butoane, de spalare, clatire si oprire in cazul unei urgente. Insa pe langa spalare poti opta si pentru aspirare, curatare sau alt gen de servicii de cosmetica auto tot in regim self service.

Sa revenim acum la prima intrebare, exista astfel de spalatorii si in tara? Sigur ca exista, toate marile orase au deja astfel de spalatorii, chiar daca la noi, la romani, riscul ca astfel de aparate sa fie furate este cu mult mai mare decat in strainatate. Cu toate ca, in general, romanii sunt mult prea comozi ca sa-si spele singuri masinile sau motoretele, exista totusi si doritori care vor sa se ingrijeasca singuri de bijuteriile lor pentru a fi siguri ca treaba este bine facuta. Asa ca, daca locuiesti la bloc, o astfel de spalatorie este mana cereasca pentru tine.

De asemenea, acest gen de self service se aplica si in cazul reparatiilor, inchiriezi spatiul cu ora sau cu ziua, iti aduci masina si o repari singur avand la dispozitie toate sculele necesare, componente, ulei si alte produse pentru cosmetica auto. Cel putin in strainatate gasesti astfel de servicii.

Cum se procedeaza la astfel de spalatorii la noi in tara? Intrii in magazin, ii platesti vanzatoarei serviciul si primesti un bon. Mergi la locul cu pricina, adica acolo unde se spala masinile, arati bonul baiatului care pazeste aparatul, iti da niste monede si apoi poti incepe sa speli. Mai simplu de atat nici ca se poate.

Utilaje pentru self service gasesti la S&M Stemi Clean

 

Daca vrei sa-ti pui tu la punct o spalatorie auto cu self service, S&M Stemi Clean iti ofera utilaje de top:

1. Aspirator. Este printre cele mai intrebuintate de catre soferi cu scopul de a scapa de murdaria din masina, fie vara, fie Spalatoriile auto-moto ale viitorului sunt dotate cu self serviceiarna. Musai trebuie sa ai si tu un astfel de aspirator pentru spalatoria ta;

2. Spalator umed-uscat pentru covorase. Covorasele se murdaresc cel mai repede si tocmai de aceea un utilaj care sa-i ajute pe soferi sa le pastreze cat mai curate este o investitie buna;

3. Spalator pentru carpe dotat si cu functia de stoarcere. Nicio masina nu este scutita de un portbagaj plin de carpev murdare folosite pentru diverse activitati de curatare a masinii. Acum soferii le pot spala rapid si ieftin folosind un spalator de carpe cu self service.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege utilaje self service de la S&M Stemi Clean. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele S&M Stemi Clean? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0213-442.404 si 0721-700.300 sau trimite un e-mail pe adresa office@utilaje-spalatorii.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.