Sisteme de monitorizare auto de la Badas Business – investitii pentru un plus de siguranta!

monitorizare auto

Te-ai gandit vreodata sa iti achizitionezi niste sisteme de monitorizare auto? Consideri ca masina ta ar fi ferita de anumite accidente, sau de ce nu, tu vei putea sa ai o evidenta a flotei auto pe care o administrezi? In acest caz, cel mai bine ar fi sa discuti cu cei de la Badas Business care se ocupa si de comercializarea acestor echipamente atat de utile si pentru uz propriu si pentru afacerile detinute.

Aceste sisteme de monitorizare auto te vor putea feri de neplacerile care pot avea loc in trafic sau de angajati care folosesc masina firmei in scop propriu. Alege sa iti instalezi si tu astfel de echipamente pe masinile detinute si pe langa confort si siguranta, vei putea sti cu certitudine date clare despre timpul petrecut in timpul condusului! Cei de la Badas Business iti pot furniza produsul dorit cat de repede.

Ce sisteme de monitorizare auto iti poti cumpara?

Cei de la Badas Business comercializeaza doua tipuri de sisteme de monitorizare auto: este vorba atat despre DVR auto cat si despre camere supraveghere auto. In ceea ce priveste un DVR auto, tu trebuie sa stii ca iti va putea garanta o monitorizare video si audio in timpul condusului, dar si inregistrarea datelor din trafic.

In acest fel, cu un DVR auto, tu vei ajunge sa poti filma si inregistra audio in timp real in momentul in care esti la volan, dar vei putea avea si detalii legate de viteza de circulare, traseul GPS, abateri de drum, nivelul combustibilului etc. Persoanele care detin firme de transport sau parcuri auto vor descoperi ca aceste dispozitive sunt de nelipsit.

De cealalta parte, mai pot fi si camerele de supraveghere auto considerate tot niste sisteme de monitorizare auto. Se poate opta pentru montarea acestor camere in interior sau in interior si exterior. Totodata, vor putea surprinde toate evenimentele si incidentele rutiere si vor reprezenta proba evidenta in anumite cazuri. Cei de la Badas Business comercializeaza doar camere auto Sony cu sau fara infrarosu pentru o performanta cat mai ridicata.

Unde gasesti sisteme de monitorizare auto?

Si tu poti dispune de sisteme de monitorizare auto direct de la Badas Business; compania are in vedere comercializarea de sisteme de securitate si echipamente de birotica, la care se adauga si servicii de instalare, reparare si mentenanta a produselor comercializate. Firma este specializata si in tot ce tine de realizarea analizelor de risc la securitatea fizica in conformitate cu normele legislative in vigoare.

Pentru toate produsele si pentru serviciile furnizate, Badas Business are toate certificarile care sa ateste calitatea si protectia fata de mediul inconjurator. Avand o experienta vasta in domeniu, firma colaboreaza cu cei mai buni pentru a-ti furniza echipamentele care iti trebuie. La Badas Business, tu vei putea dispune de sisteme antiefractie, sisteme antiincendiu, sisteme control acces, sisteme supraveghere video, sisteme antiincendiu etc.

Toate aceste produse sunt recunoscute pe piata de specialitate si se dovedesc de folos atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Cu Badas Business, vei putea opta pentru solutii personalizate corespunzatoare nevoilor tale: ai incredere in echipa Badas Business si nu vei avea motive sa nu investesti pentru siguranta si confortul tau!

Badas Business – spune da unor sisteme de monitorizare auto care iti vor fi de un real folos!