Si masina ta are nevoie de cosmetice, cosmetice auto!

Si masina ta are nevoie de cosmetice, cosmetice auto!Nu, nu trebuie sa-ti duci masina la o cosmeticiana, pardon, la o spalatorie auto profi, pentru a arata bine – si trebuie sa recunosti ca in Romania iti este greu sa-ti pastrezi masina impecabila, sa straluceasca de curatenie atat la interior, cat si la exterior, iar de vina sunt gropile, noroaiele, praful… -, ci ai nevoie doar de cosmetice auto de calitate. In acest mod ai grija de “doamna” ta chiar in curtea casei tale, cand ai tu timp, de cate ori este nevoie, si asta fara sa cheltuiesti bani in plus intr-o spalatorie auto, unde, de cele mai multe ori, masina ta este spalata doar la suprafata, iar de micile detalii care fac diferenta tot tu trebuie sa te ocupi.

Inedit Grup te imbie cu cosmetice auto de import, calitate garantata

 

Ca barbat, ca orice barbat de altfel, ca doar nu iesi chiar tu din tipar, masina reprezinta pentru tine lumina ochilor tai. Exageram? Poate putin, un pic de tot, insa barbatii si masinile sunt mai ceva ca fratii. Si cum iti doresti ca aceasta sa arate in permanenta ca abia scoasa din fabrica, cu siguranta faci tot posibilul in acest sens.

Majoritatea dintre voi, barbatii, isi duc “iubita” adesea la o spalatorie auto si o lasa pe mana angajatilor pentru a fi cosmetizata. Esti mereu multumit de rezultat? Stim sigur ca nu! Atunci nu este mai bine sa iei problema in propriile tale maini si sa te ocupi chiar tu de cosmetizarea masinii tale? Nu-ti trebuie decat cosmetice auto de la Inedit Grup si putina rabdare si gata, masina ta arata ca de expozitie!

Cine este Inedit Grup? Este o companie privata care de 10 ani importa si distribuie pe teritoriul tarii noastre cosmetice auto, consumabile, echipamente de protectie, scule si multe alte produse specifice industriei auto. Si sa nu crezi ca aceste cosmetice auto sunt destinate doar service-urilor auto, chiar si tu le poti cumpara ca sa ai astfel grija de masina ta asa cum se cuvine.

Cosmetice auto sunt solutiile profesionale potrivite pentru masina ta

 

Cauti solutii profesionale pentru curatarea masinii tale, cat si pentru intretinerea acesteia? Cosmetice auto de la Inedit Grup iti sunt oferite sub forma unor produse ce se intrebuinteaza usor, sunt ideale pentru exteriorul si pentru interiorul masinii tale, iar tu te vei bucura de calitate si de un partener care-ti ghiceste de-a dreptul nevoile.

Ce fel de cosmetice auto gasesti de cumparat la Inedit Grup? Este vorba despre o diversitate impresionanta dupa cum urmeaza:

– solutii ce au rol de a degivra geamurile, parbrizele si incuietorile, folosite in special pe timp de iarna, cand temperaturile scazute iti dau batai de cap;

– solutii care te ajuta sa scapi de urmele lasate de insecte, acestea nu ataca caroseria masinii;Si masina ta are nevoie de cosmetice, cosmetice auto!

– solutii pentru curatarea jantelor de grasime, praf si ulei pentru un aspect impecabil;

– spray-uri special create pentru a indeparta eficient mizeria de pe suprafetele mate sau cele lucioase;

– spray-uri ce lupta eficient impotriva mucegaiului;

– spuma potrivita pentru a curata tapiteria masinii din piele sau stofa, pentru covoare sau alte suprafete textile din interior.

Desigur, Inedit Grup iti ofera mult mai multe produse, descopera-le si tu si bucura-te de o masina impecabila!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege cosmetice auto de la Inedit Grup. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Inedit Grup? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0214-670.292 si 0733-684.664 sau trimite un e-mail pe adresa office@ineditgrup.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.