Sfaturi in asteptarea echipei de tractari auto

tractari auto

Sunteti intr-o calatorie cu familia prin tara, si la un moment dat, in plina pustiitate (oriunde ar fi ea) masina scoate vreo doua, trei sunete mai ciudate, si gata! S-a stricat, lasandu-va in plina noapte undeva unde nici cucul nu canta. Stim, este un scenariu de care oricine se fereste, insa din pacate, acest lucru se intampla multor romani si nu numai, indiferent ca afara e noapte, vara sau iarna. Suntem Cris Power Lostic, iar prin serviciile noastre de tractari auto dorim sa va sarim in ajutor, tocmai in astfel de cazuri.

Este clar oricui ca a ramane in pana, in mijlocul pustiitatii, pe timp de iarna si noaptea este un cosmar, insa daca mai exista si copii mici la bordul masinii, atunci, lucrurile sunt mult mai complicate. Tocmai din acest motiv dorim sa va oferim cateva sfaturi pentru trece mai usor peste perioada de asteptare a echipei noastre de tractari auto sau a altei firme.

Daca ramaneti blocati, apelati numai la o firma de tractari auto serioasa cu asigurare CRM si licente de transport valabile

Inainte de orice, va recomandam sa apelati numai la o firma care detine suficiente dotari dar si un personal destul de numeros si bine pregatit. Sunt foarte multe firme, “de buzunar” cum ne place noua sa le zicem, care detin cel mult una sau doua utilitare. Acest lucru are un impact foarte puternic asupra timpului de interventie a echipelor de tractari auto ce poate ajunge in conditii de noapte sau de vreme rea chiar si la mai bine de zece ore.

In cazul in care ati ramas blocat pe drum, este bine ca in prima instanta sa incercati sa reparati avaria daca este posibil. Cele mai frecvente cauze din care echipele noastre de tractari auto au fost solicitate, au plecat de la explozii de cauciucuri, ruperi ale curelelor de transmisie dar si din cauza alimentarii gresite cu combustibil a masinii. In aceste situatii este foarte greu sa gasiti asistenta, iar daca in cazul cauciucului exista roata de rezerva, exista situatii in care nu numai un singur pneu cedeaza.

Pana la venirea echipei de tractari auto, asigurati semnalizarea si conditii optime pentru copii, femei insarcinate si batrani pe durata celor cateva ore sau mai mult, in functie de localizarea voastra

In astfel de cazuri, puteti solicita echipele noastre de tractari auto la unul din numerele de telefon: 0724 045.151 sau 0721.240.243. Noi putem asigura asistenta tehnica 24/7 iar datorita numarului mare de platforme de tractari auto dar si a personalului pe care il detinem, putem asigura un timp de interventie mult mai scurt decat orice alta firma mica. Evident, timpul de interventie este influentat, asa cum este si firesc, de pozitionarea dumneavoastra.

Pe durata timpului pana la sosirea echipei de tractari auto este foarte bine sa pozitionati masina intr-o zona sigura (refugiu sau pe dreapta) si daca este posibil sa mentineti pornite avariile. Amplasarea triunghiului reflectorizant se face comform legii, in fata si spatele autoturismului la o distanta de minim 30m. In cazul in care sunt copii la bord, asigurati-va ca sunt bine imbracati, hraniti si hidratati. Daca in masina se afla o femeie insarcinata, trebuie sa ii asigurati toate conditiile de comfort. Prezenta in masina a unor paturi, lanterne si a unei sticle de apa este recomandata. Tineti legatura continua cu echipa de tractari auto pentru a va putea identifica la sosire.