Servicii ITP in Constanta garantate de Euro Auto Service

Inspectia tehnica periodica este necesara pentru orice tip de autovehicul, serviciile ITP fiind impuse de altfel de legea in vigoare. Astfel daca folositi masina cu ITP-ul exprirat riscati amenzi importante dar si alte probleme ce implica desigur si retinerea talonului masinii de catre Politia Romana. Asadar, daca aveti nevoie sa reinoiti ITP-ul pentru autovehiculul dumneavoastra nu ezitati si apelati la serviciile companiei Euro Auto Service care vine in intampinarea dumneavoastra cu un punct de lucru modern si dotat cu toate echipamentele necesare indeplinirii serviciilor descrise deja in cadrul liniilor de mai sus.

Inspectia de tip ITP implica in primul rand o inspectia a masinii pe care o conduceti. Astfel, cu ajutorul unor aparate de specialitate vor fi testati parametrii motorului, se va inspecta partea mecanica si electrica a autovehiculului, se vor efectua diverse teste si in final se va asigura faptul ca masina dumneavoastra poate fi condusa in siguranta pe drumurile nationale si internationale. Asadar, ITP-ul poate fi privit si ca o masura de siguranta ce trebuie luata de fiecare conducator in parte. De altfel, acesta a fost si scopul pentru care acest tip de servicu a fost impus de catre Politia Romana de la bun inceput.

ITP-ul semnaleaza asadar problemele pe care masina dumneavoastra le poate avea. Daca aceste probleme sunt majore atunci nu o sa puteti lua ITP-ul necesar circulatiei pe drumurile din Romania si nu numai. Ceea ce trebuie sa faceti este sa remediati urgent aceste probleme si sa reveniti apoi pentru o reevaluare si pentru a reincerca sa obtineti ITP-ul mult dorit. Dar trebuie sa stiti ca pentru a beneficia de un ITP valabil trebuie sa apelati la serviciile unui punct de lucru mecanic atestat si recunoscut ca atare de organele abilitate. In acest sens va recomandam serviciile companiei Euro Auto Service din Constanta.

Euro Auto Service Constanta efectueaza ITP (inspectie tehnica periodica) in conditii de siguranta maxima pentru autovehiculele cu masa maxima de 3.5 tone. Atelierul companiei este dotat cu echipamente de ultima generatie, astfel, spre deosebire de alte statii ITP putem executa inspectia tehnica periodica si pentru autoturismele cu tractiune integrala, autovehicule cu combustibil pe benzina, motorina sau GPL. Euro Auto Service dispune de personal calificat si experimentat dar si de aparatura tehnica de ultima generatie ce poate depista orice fel de problema. Aceste probleme pot fi apoi rezolvate in cadrul atelierului Euro Auto Service, caz in care o sa beneficiati de cele mai bune servicii in acest domeniu de activitate.

Tarifele practicate de Euro Auto Service sunt extrem de avantajoase, pentru anumite solicitari si comenzi oferindu-se si reduceri suplimentare de preturi. Asadar, pentru a beneficia de cel mai bun raport calitat / pret nu ezitati si vizitati sediul Euro Auto Service din Constanta. Pentru ITP-ul Euro Auto Service nu trebuie sa va programati in prealabil. Puteti sa aduceti autovehiculul dumneavoastra la atelierul companiei unde se va efectua inspectia necesara in cel mai rapid timp posibil. Pentru mai multe informatii nu ezitati si utilizati datele de contact de mai jos.

Euro Auto Service, date de contact

Adresa firmei:
Constanța, Bvd Aurel Vlaicu, nr 187
Telefon: 0729 440 127
0241 878 617
0241 878 617

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro