Servicii ITP Bucuresti de la Auto K9 va asteapta cu oferte imbatabile si cu profesionisti

ITP Bucuresti

Pasiunea pentru masini dar si dedicarea proprietarului afacerii de succes de astazi, au fost doua dintre caracteristicile care au stat la baza fondarii service-ului auto Auto K9. Pentru ca stim cat de important este sa ai o masina cu toate actele in regula si verificata in conformitate cu legislatia in vigoare dar si pentru a va oferi siguranta care este atat de necesara pentru dumneavoastra in primul rand, si in al doilea rand pentru participantii la trafic.

Auto K9 va pune la dispozitie o gama de servicii variate printre care si serviciile de ITP Bucuresti care sunt atat de necesare pentru a stabili conditia masinii la un moment dat. Daca se apropie termenul in care se expira inspectia tehnica periodica, atunci cu siguranta ati pornit in cautarea unor specialisti. Echipa noastra va pune la dispozitie aceste servicii de ITP Bucuresti la cele mai avantajoase preturi astfel incat sa puteti porni linistiti cu masina in trafic.

Ce trebuie sa stiti despre ITP?

Pe site-ul nostru www.autok9.ro veti putea gasi toate detaliile legate de pret dar si actele necesare pentru a accesa serviciile de ITP Bucuresti dar si toata gama de servicii disponibile pentru a va ajuta sa aveti o masina care sa functioneze in cei mai buni parametri.

In general, atunci cand vine vorba despre aceste servicii ITP Bucuresti, perioada de timp care trebuie sa treaca intre doua astfel de accesari de servicii depinde in mare masura de tipul autovehiculului. Daca este vorba despre un autoturism cu mai mult de 8 locuri atunci este necesar sa se realizeze ITP-ul, care se realizeaza la un interval de doi ani. Pentru autoturismele de capacitate mica este necesar sa se realizeze inspectia tehnica periodica o data la 6 luni.

Pentru a putea accesa aceste servicii ITP Bucuresti trebuie sa aveti asupra dumneavoastra si un set de acte ale masinii cum ar fi cartea de identitate a autovehiculului original (sau copie pe care se mentioneaza ,,in conformitate cu originalul” si stampilata), certificatul de inmatriculare a autoturismului (talonul), actul de identitate al al proprietarului masinii si asigurare a RCA care trebuie sa fie valabila in perioada in care se realizeaza inspectia tehnica periodica.

De ce sa apelati la serviciile noastre?

Service-ul nostru este autorizat sa efectueze astfel de inspectii tehnice periodice si detine autorizatie RAR pentru a putea efectua acest demers. Pentru a putea realiza ITP Bucuresti este necesar ca autoturismul sa fie curat in special caroseria, sasiul, ansamblurile si subansamblurile care urmeaza a fi verificate. De asemenea anvelopele trebuie sa fie umflate in conformitate cu cerintele producatorului. In cadrul acestui ITP Bucuresti se verifica urmatoarele: identificarea autovehiculului (verificare serie caroserie si motor), verificarea aspectului general, verificarea starii tehnice, verificarea noxelor si a emisiilor, verificarea sistemului de franare si diverse alte teste.

Daca masina a fost respinsa la ITP Bucuresti atunci nu aveti dreptul sa circulati cu ea pana in momentul in care nu se rezolva problemele care au stat la baza respingerii.

Dupa remedierea defectiunilor trebuie sa accesati din nou aceste servicii ITP Bucuresti si dupa primirea confirmarii din partea specialistilor nostri veti reusi sa circulati cu masina in conditii normale.

Accesati chiar azi serviciile noastre de inalta calitate

Va asteptam la Auto K9 pentru a accesa serviciile noastre de ITP Bucuresti si suntem siguri ca indiferent care ar fi conditiile in care se prezinta autoturismul dumneavoastra vom reusi sa remediem problemele dar sa va oferim si documentul care atesta conformitatea autoturismului. Pe site-ul nostru www.autok9.ro veti putea gasi toate informatiile necesare si sa accesati o gama variata de servicii.