Servicii de transport funerar

transport funerar

Oricat de mult nu ne dorim sa ne gandim la astfel de lucruri, inevitabil la un moment dat vom pierde o fiinta draga. Poate ca nu putem evita asa ceva sa se intample, insa avem puterea de a-i oferi acelei persoane un ultim omagiu la inmormantare si prin felul in care aceasta va fi organizata. Oricum, cand un astfel de moment trist se petrece, veti avea nevoie de anumite servicii cum ar fi transportul funerar al sicriului cu decedatul.

Tipuri de transport funerar

o masina mortuara va fi utila in mai multe momente. pentru inceput, daca decesul are loc la spital, veti avea nevoie sa il transportati pe cel decedat catre casa, unde veti incepe procesele de pregatire ale inmormantarii, spalarea si imbracarea celui decedat, asezarea acestuia in sicriu si apoi transportul funerar catre capela, unde timp de trei zile va avea loc priveghiul, timp in care rudele si prietenii vor veni pentru a aduce un ultim omagiu persoanei decedate. dupa priveghi, va incepe slujba bisericeasca, iar daca capela nu se afla langa biserica, veti avea din nou nevoie de servicii de transport funerar. dupa slujba religioasa, urmeaza ultimul drum al decedatului, adica drumul spre cimitir unde in mod obisnuit veti avea nevoie de transport funerar, cu o masina mortuara adecvata.

Puteti cere firmei de transport funerar sa asigure transport de asemenea pentru participantii la slujba religioasa, de la biserica la cimitir, cat si de la cimitir la locul unde pomana de dupa inmormantare va avea loc.

Firma de transport funerar

Firma www.funerare-nonstop.ro va poate veni in sprijin cu orice ajutor aveti nevoie in organizarea unei inmormantari memorabile, dar mai ales cu ajutorul in ceea ce priveste transportul funerar. Transportul funerar asigurat de firma se va realiza cu masini mortuare adecvate, dotate corespunzator si care respecta prevederile legale de igiena impuse.

Alte servicii funerare pe care firma le ofera, sunt: aranjamentele florale – jerbele si coroanele – care pot fi din flori artificiale sau naturale; florile reprezinta un simbol al durerii pierderii si un ultim omagiu adus pentru cel decedat, ele fiind absolut necesare. Sicriul se va asigura tot de firma respectiva. Accesoriile funerare sunt de asemenea incluse in serviciile oferite de firma; prin accesorii se intelege manerele care vor ajuta sicriul sa fie manevrat si transporat cu usurinta, precum si cruci, candele, lumanari, prosoape. Organizarea pomenii de dupa inmormantare nu trebuie sa va ingrijoreze, caci firma va include acest procedeu in serviciile pe care le ofera – alegere meniului, a locatiei, rezervarea localului, precum si pregatirea salii intra in grija firmei care va ofera servicii mortuare.

Dupa toate aceste procese, firma va poate ajuta cu organizarea parastaselor. Primele se fac la 3 zile, la 9 zile si la 40 de zile dupa ce decesul a avut loc; ulterior la un an de ma moarte se organizeaza din nou un parastas si apoi in fiecare an pana ce se vor implini 7 ani de la deces. Nu trebuie sa va ocupati singuri de aceasta, caci serviciile funerare in ceea ce priveste parastasele necesare sunt incluse.