Servicii complete de inchirieri auto Cluj Napoca

inchirieri auto Cluj Napoca

Despre Cluj putem spune ca este un oras foarte plin de viata, datorita aeroportului, zilnic sute, poate chiar mii de persoane ajung in orasul nostru, fie ca este vorba de turisti sau de oameni care au ajuns aici in interes de serviciu, toti au nevoie de un mijloc de transport fiabil, accesibil cu ajutorul caruia sa poata ajunga acolo unde ei isi doresc. Bineinteles, exista variante multiple pentru a rezolva acest lucru, insa nici un alt mijloc de transport public nu poate oferi gradul de comfort pe care firma de inchirieri auto Cluj Napoca Vegas Rent a Car il ofera prin intermediul generosului parc auto pe care il detine.

Inchirieri auto Cluj Napoca pentru orice ocazie

Exista 3 tipuri de masini pe care firma de inchirieri auto Cluj Napoca Vegas Rent a Car vi le poate pune la dispozitie astfel incat dumneavoastra sa puteti avea libertatea de miscare de care aveti nevoie, fie ca este vorba de o deplasare in interes de serviciu, sunteti in concediu, sau doriti sa participati la un eveniment de clasa.
Automobilele casual sau de oras sunt excelente pentru orice ocazie. Marci precum Renault, Dacia si altele sunt doar cateva dintre cele pe care le puteti inchiria de la noi atat pe termen scurt, cat si pe durate mari de timp. Firma de inchirieri auto Cluj Napoca Vegas Rent a Car recomanda masinile de oras atat pentru persoanele ce calatoresc singure, cat si pentru familiile mici. Toate autoturismele noastre beneficiaza de conditiile optime de utilizare si sunt dotate cu GPS, lanturi si cauciucuri de iarna, dar de asemenea, aveti si posibilitatea de a solicita unul sau mai multe scaune pentru copii.
Masinile de teren oferite de catre firma de inchirieri auto Cluj Napoca Vegas Rent a Car pot face fata oricarei situatii, iar daca sunteti in necesitatea de a va deplasa pe drumuri comunale sau in zone mai putin circulate, unde nu exista drumuri asfaltate, noi va oferim solutia perfecta pentru dumneavoastra. Autoturismele Dacia Duster sunt suficient de robuste chiar si pentru o plimbare in natura plina de adrenalina. Asadar, nu aveti de ce sa va faceti griji in ceea ce priveste posibilitatile acestor masini. Turisitilor care doresc sa viziteze si sa guste din traditiile satelor din regiune, autoturismele de teren sunt varianta cea mai buna de mobilitate si siguranta.

Solutii perfecte pentru oricine, cu cel mai performant parc auto

Eleganta este nota definitorie pentru seria de masini elegante pe care firma de inchirieri auto Cluj Napoca Vegas Rent a Car o detine. Marci ca Saab, Ford, Audi si nu numai sunt doar cateva exemple pe care vi le putem da. Limuzinele sunt perfecte pentru oricine doreste sa faca o impresie excelenta la intrunirile cu partenerii importanti sau pentru ocazii speciale din viata fiecaruia dintre dumneavoastra.
In concluzie putem spune ca firma de inchirieri auto Cluj Napoca Vegas Rent a Car va poate oferi mai mult decat mobilitate, solutii complete care vin sa scape de orice grija. Tot parcul auto beneficiaza de RCA, ITP fiind ingrijite cu mare atentie pentru ca acestea sa arate si sa functioneze perfect. Intra pe siteul nostru, www.vegas-rentacar.ro si rezerva-ti masina !