Service auto Constanta de la A la Z

Ai nevoie urgent de niste profesionisti pentru a-ti repara masina? Sau poate ca nu ai in plan decat vopsirea ei, astfel incat sa arate din nou ca in prima zi. Indiferent de necesitatile tale, caci se stie ca atunci cand iti cumperi o masina aceasta aduce cu ea si multe cheltuieli cu reparatiile, mai ales o data cu trecerea vremii, service auto Constanta iti sta la dispozitie cu servicii complete, de la A la Z.

De ce service auto Constanta?

 

Service auto Constanta de la A la ZDaca esti din Constanta sau din imprejurimi si cauti un service auto, care sa aiba mare grija de masina ta, dar si de buzunarul tau, Euro Auto Service este alegerea potrivita pentru tine si masina ta. De ce?

Deoarece Euro Auto Service exista pe piata inca din anul 2007, deci a prins experienta in acest domeniu si-ti poate oferi astfel si calitate tuturor lucrarilor solicitate. Insa pe langa experienta, Euro Auto Service iti pune la dispozitie doar personal calificat, tehnicieni si consultanti de servicii, care reusesc prin cunostintele dobandite sa faca fata oricarei situatii ivite atunci cand se apuca de reparatii.

In plus, pe langa serviciul de reparatii masini, Euro Auto Service este specializata si in mentenanta preventiva, dar si in diagnoza computerizata, astfel incat serviciile oferite sa fie cat mai calitative, complete si complexe.

Faptul ca aceasta companie investeste continuu in tehnologie nu i-a adus decat beneficii, atat ei, cat si clientilor. Pana la urma traim intr-un secol unde tehnologia este la rang de cinste si de ce sa nu te folosesti de ea daca chiar iti da o mana de ajutor?!

Servicii variate de la service auto Constanta

 

Atunci cand se strica, masina nu te intreaba si nici nu poate astepta pana cand gasesti un service auto potrivit. Tocmai de aceea nu ar fi rau sa ai in agenda telefonului numarul Euro Auto Service si sa apelezi la aceasta echipa imediat cum apare o problema, deoarece aici poti fi sigur ca indiferent de necaz se va gasi rapid si o rezolvare.

Printre cele mai importante servicii prestate de catre Euro Auto Service se numara:

1. Diagnosticare. La capitolul diagnosticare, Euro Auto Service iti poate oferi diagnosticare, reglare, dar si verificare a sistemelor de gestiune electronica, diagnoza completa a aparatelor de comanda a injectiei motorului, a sistemelor de climatizare sau a sistemului ESP si ABS.

2. Reparatii mecanice. Beneficiaza de reparatii minore sau majore motorul masinii, cutia de viteza sau subansamble precum instalatiile de racire, distributia, sistemul de franare sau sistemul de directie.

3. Reparatii electrice. Aici sunt incluse reparatii ale instalatiei electrice, reparatii alternatoare, reparatii electromotoare, dar si diagnoza completa a aparatului de comanda electrica generala.

4. Service roti. In primul rand este vorba despre demontarea si montarea rotilor si apoi despre echilibrarea acestora si Service auto Constanta de la A la Z1verificarea exacta a sistemului de directie.

5. Tinichigerie. Daca ai suferit un accident, iar tabla masinii tale a iesit cam sifonata, Euro Auto Service este alegerea potrivita pentru acest gen de servicii.

6. Vopsire auto. O masina trebuie sa arate meru ca noua, nu-i asa? Apeleaza si tu la serviciul de vopsire de la Euro Auto Service si vei avea parte de calitate 100% garantata.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege service auto Constanta de la Euro Auto Service. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Euro Auto Service? Pentru detalii, suna la numarul 0729-440.127, 0241-878.617 si 0241-878.617 sau trimite un e-mail pe adresa euro.auto.service.srl@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.