Service auto autorizat Mercedes-Benz in Sebes prin Oprean

Daca ai probleme cu camionul sau autoturismul marca Mercedes-Benz, sau daca doriti sa efectuati operatiuni de intretinere si reparatii, atunci aveti nevoie de un service autorizat care poate furniza mana de lucru profesionista, servicii de calitate, precum si garantia de lunga durata a lucrarilor efectuate. Pentru toate acestea, puteti apela oricand la service-ul autorizat de care dispune compania Oprean din Sebes. Masina dumneavoastra va beneficia de un tratament la inalte standarde de calitate, furnizat de personal cu experienta si cu simt al raspunderii ridicat, in spate stand imaginea Mercedes-Benz.

Calitatea nemteasca a fost intotdeauna un standard impus de catre toti producatorii auto care si-au dorit succes si notorietate. Insa, chiar daca tehnologiile sunt similare, nicio companie nu a reusit sa depaseasca sau macar sa egaleze succesul brandului Mercedes. Compania producatoare de autovehicule (de diverse categorii si tonaj) este bine cunoscuta datorita istoricului plin de glorie, dar si datorita calitatii furnizate, produsele fiind ireprosabile. De aceea, orice reprezentanta Mercedes promite promptitudine, profesionalism, seriozitate si servicii de inalta calitate.

oprean-header

Dupa cum am precizat deja, in Sebes exista o reprezentanta Mercedes-Benz care asigura servicii specializate si autorizate pentru toata categoria de autovehicule ce poarta aceasta marca. Serviciile se pot aplica pentru toate autoturismele si autovehiculele comerciale Mercedes-Benz si nu numai. Echipamentele utilizate pentru efectuarea operatiunilor de intretinere sau reparatie sunt aduse din Germania, iar personalul (ingineri si tehnicieni), sunt fie din Germania, fie au fost la specializare in tara mentionata. Asadar, Oprean va asigura calitate nemteasca pentru automobilul dumneavoastra Mercedes-Benz, ceea ce inseamna garantia de durata si sanatatea masinii pe care o conduceti.

Oprean presteaza cele mai bune servicii pentru reparatii mecanice si electrice, tinichigerie si vopsitorie. Asadar, utilizand aparatura disponibila si personalul calificat puteti repara, moderniza sau intretine autoturismul sau autovehiculul Mercedes-Benz pe care il detineti. Mai mult, daca aveti o flota auto ce necesita reparatii, atunci Oprean va sta la dispozitie cu aceleasi servicii de inalta calitate.

Pe langa cele deja mentionate, firma noastra mai ofera si: transporturi dedicate/complete, transporturi in sistem grupaj, transporturi pe baza de contract sau comanda (pe luna sau anual), transport de livrare interna sau depozitare. Parcul auto Oprean cuprinde 85 de trailere echipate pentru transportul hainelor pe umerase, 65 de trailere pentru transport marfa la temperatura controlata, 10 prelate mega ,cu inaltimea interioara de 3m, 28 de camioane road-train–XXL si 21 de camioane de 7.5 t. Dupa cum puteti vedea, oferim servicii complete de transport, toate masinile fiind, desigur, marca Mercedes-Benz.

Tarifele practicate sunt competitive si avantajoase. Pentru un pret exact va trebui sa veniti cu masina dumneavoastra la sediul Oprean pentru inspectie si pentru constatarea eventualelor probleme. Apoi, in urma analizei de specialitate, vi se va comunica solutia cea mai indicata pentru remedierea problemelor sau pentru efectuarea operatiunilor de intretinere sau modernizare. In acest mod va fi stabilit pretul pretabil nevoilor dumneavoastra, asadar, pentru mai multe detalii privitoare la aceste aspecte, solicitati ajutorul si asistenta echipei Oprean.

Acest lucru se poate realiza utilizand datele de contact oferite in josul prezentului articol, sau accesand site-ul Oprean, unde puteti vizualiza si alte aspecte legate de activitatea si serviciile prestate.

Oprean, date de contact:oprean-dreapta

Str. DEPOZITELOR, Nr. 2
515800-SEBES, ALBA, Romania
C.F. R4997340 | Reg. Com. J01/1053/93
Mob: 004 0742 153 127
004 0745 128 218
Tel: 004 0258 734 510
Fax: 004 0358 401 002
Email: oprean@oprean.ro