Scaune auto de la BebeBella

Scaune auto de la BebeBellaLegislatia din Romania prevede ca toti copiii sub 3 ani sa fie transportati doar in scaune auto, omologate desigur. Ba chiar mai mult, aceste scaune auto se folosesc pana in jurul varstei de 7 ani, adica pana in momentul in care copilul tau atinge o inaltime de cel putin 135 cm.

In conditiile in care acestea trebuie cumparate nu pentru ca nu-ti doresti o amenda, ci pentru ca este in joc viata si sanatatea copilului tau, tu ce fel de scaune auto vei alege? Atunci cand te vei orienta inspre o categorie au alta, inspre o marca cunoscuta sau un no name trebuie, in primul rand, sa fii atent la nevoile copilului tau, nevoi legate strict de varsta acestuia.

Scaune auto se clasifica in functie de varsta utilizatorului

 

In alegerea ta in ceea ce priveste scaune auto, ia aminte la urmatoarea clasificare, un ghid foarte practic pentru orice parinte care a fost realizat conform Legislatiei Europene aflata in vigoare, mai exact Regulamentul 44 din februarie 2014:

1. Grupa 0. In aceasta categorie intra copiii intre 0 si 9 luni sau cei aflati sub greutatea de 10 kg. Sunt scaune auto ce pot fi pozitionate cu spatele si se folosesc inca din primele zile ale nou-nascutului deoarece ofera siguranta foarte buna;

2. Grupa 0+. Vorbim tot despre nou nascuti, dar pana in 12 luni sau 13 kg. Aceste scaune sunt dotate cu un sistem de prindere special, prinderea realizandu-se in 3 sau 5 puncte pentru siguranta maxima a copilului in timpul mersului;

3. Grupa I. Scaune auto se potrivesc de la 6 luni pana la 4 ani, adica intre 9 si 18 kg. Acestea sunt dotate cu centuri proprii, dar si cu spatar reglabil;

4. Grupa II. Se refera la copiii cu o varsta cuprinsa intre 3 si 8 ani sau 15-25 kg. Se folosesc in directia de mers a masinii si sunt potrivite pentru copiii mai mari;

5. Grupa III. Ultima grupa se refera la copiii intre 6 si 12 ani sau 22 si 36 kg. De regula, acestea pot fi transformate si in inaltatoare auto pentru copii.

BebeBella iti ofera scaune auto pentru grupa 0 si 0+

 

Pentru distante scurte sau pentru distante lungi, nu conteaza, scaune auto sunt un accesoriu care nu trebuie sa Scaune auto de la BebeBella1lipseasca din nicio masina atunci cand doresti sa transporti un copil pana in 135 cm. Si cum grija pentru nou nascuti se manifesta cu mai multa insistenta la proaspetii parinti, BebeBella iti propune scaune auto special create pentru nou-nascutii pana in 13 kg.

Aceste scaune auto sunt moderne, sunt fiabile si ofera siguranta maxima copilului tau in timpul drumului. Sunt prevazute chiar si cu centura de prindere astfel incat sa fie bine fixate, iar accidentele cum ar fi alunecarea nu sunt posibile in acest caz. Sunt dotate si cu pernite pufoase, moi, pentru confort maxim.

Poti alege modele variate, culori diferite in functie de gusturi, decorate sau nu cu animalute dragute. In plus, scaune auto de la BebeBella sunt accesorizate complet, cu tot ce ai nevoie pentru siguranta in trafic.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege scaune auto de la BebeBella. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele BebeBella? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0753-547.830 si 0764-377.464 sau trimite un e-mail pe adresa office@bucurii-pentru-copii.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.