Scaune auto cu Isofix pentru siguranta copilului tau, de la Kreis Design

scaun-auto-duo-plus-romerCe este Isofix?

Termenul Isofix este o prescurtare de la International Standards Organisation, ceea ce spune deja destul de multe despre motivele pentru care putem avea incredere intr-un scaun ce poarta aceste initiale. Spre deosebire de vechile modele si mult mai raspandite pe piata, scaunele proiectate pe baza sistemului despre care am precizat sunt mult mai sigure si mult mai usor de instalat in interiorul masinii, iar riscurile de a gresi in aceasta procedura s-a dovedit a fi considerabil mai mica.

De fapt, Isofix  este un sistem prin care scaunele speciale pentru copii sunt fixate in mod cat mai sigur in masina, prin folosirea unor puncte de conexiune fixe, aflate deja in dotarea autoturismului. Cu deosebire aceste sisteme de prindere pentru scaunul copilului sunt caracteristice masinilor mai noi si acest lucru permite o ancorare cat mai corecta, intr-o pozitie fixa si rigida. Din acest motiv trebuie sa te asiguri anterior deciziei de a face aceasta achizitie ca masina in care scaunul va fi plasat permite acest lucru si ca exista compatibilitate intre cele doua.

De ce sa alegi un scaun auto ISOFIX

La inceputul carierei de parinte exista foarte multe intrebari, din dorinta de a oferi celui mic cele mai bune conditii de dezvoltare si pe masura ce acesta creste, descoperi din ce in ce mai multe probleme de rezolvat si date de analizat. Pentru ca nu iti vei putea lasa copilul acasa tot timpul, pentru ca la un moment dat nu veti avea pe cineva care sa vegheze asupra lui cat sunteti plecati, este bine sa va ganditi din timp si la alegerea unui scaun auto, pentru calatorii mai lungi sau mai scurte. Prin scaunele dotate cu sistem ISOFIX ii oferi celui mic siguranta de care are nevoie, acestea fiind proiectate dupa un standard universal. Majoritatea scaunelor obisnuite sunt instalate prin centurile de siguranta ale banchetei, iar aici se produc cele mai multe greseli, care pot veni si din diferentele dintre sistemul de prindere si sistemul vehiculului.  Prin Isofix, scaunul este integrat in structura masinii, fiind asezat prin impingerea bazei scaunului auto, care se va conecta cu punctele masinii si il va asigura de eventuale rostogoliri sau rotiri in situatii de oprire brusca sau accident. In acelasi timp acestea sunt proiectate pentru a veni in intampinarea diverselor categorii de varsta, pentru a permite fiecarui parinte sa asigure in mod eficient siguranta celor pentru care sunt responsabili.

Kreis Design, pentru cresterea in siguranta a copiilor nostri

Indispensabil in orice calatorie, scaunul auto al copilului tau va conferi siguranta si confortul de care are nevoie, protejandu-l cat mai eficient.

Din acest motiv, Kreis Design vine in intampinarea parintilor prin produse a caror calitate este certficata prin garantii de la sase la 24 de luni. In acelasi timp, acestea sunt testate viguros in functie de standardele aferente si omologate, supuse unui control strict, dorind a oferi un mediu cat mai sigur celor mici. Asfel, toate actiunile Kreis Design vor fi conforme cu dorinta de a imbina necesitatea unei vieti mai sigure cu un confort sporit pentru toti copiii. Te asteptam pe site!