Rexton Rentcar – Inchirierea auto e solutia ideala!

Rent-a-car-Bucuresti-Otopeni-2wCj3Atunci cand ai de efectuat un drum prin Bucuresti sau ai calatorit de urgenta cu avionul in Romania, este avantajos si economic sa inchiriezi o masina pentru a te deplasa in voie oriunde vrei. Doar pentru un scurt drum in Romania sau pentru o situatie de urgenta, nu este cazul sa achizitionezi o masina, este suficient sa inchiriezi una pentru timpul necesar. Firma Rexton Rentcar iti pune la dispozitie o gama variata de marci de masini pentru inchiriere, precum Opel, Dacia, Ford, Renault, Toyota, Daewoo, Chevrolet si altele renumite.

Echipa Rexton Rentcar ofera cele mai bune solutii si idei, putand sa te consilieze in alegerea tipului de masina de care ai nevoie pentru inchiriere, luand in considerare numarul de locuri necesar, consumul masinii, daca este pentru drumuri de oras sau in afara localitatilor, precum si in ceea ce priveste confortul de care ai nevoie. In ceea ce priveste costurile pentru inchirierea autoturismului, acestea sunt cele mai bune de pe piata. Pe langa faptul ca sunt accesibile, acestea includ si o serie de beneficii, astfel ca livrarea masinii se realizeaza acolo unde fiecare client doreste, fie ca este vorba de aeroport sau orice alta adresa din Bucuresti. La fel ca livrarea, si predarea se poate realiza in orice locatie care este preferata de client in raza municipiului Bucuresti sau la aeroportul Otopeni.

Siguranta este pe primul loc, astfel ca toate masinile sunt asigurate RCA si CASCO, iar taxele de drum, inclusiv rovinietele sunt suportate de companie. Toate aceste avantaje sunt incluse in preturile de inchiriere ale masinii, preturi ce pornesc de la 12 euro si care pentru perioade de inchiriere mai lungi de 30 de zile, pot fi negociate. Mai mult decat atat, compania ofera scaun auto pentru copii, daca vrei sa calatoresti impreuna cu cei mici, sistem de navigatie GPS daca nu cunosti foarte bine drumurile, si livrare la aeroport in timpul orelor de program. Autoturismele din parc sunt in proportie de 80% noi, iar conditiile de inchiriere auto sunt foarte avantajoase.

Pentru cei care nu au permis sau prefera sa se odihneasca, compania ofera si posibilitatea inchirierii unei masini cu sofer. Costurile de inchiriere sunt cele mai scazute de pe piata si receptionarea gratuita se poate realiza oriunde in municipiul Bucuresti, in intervalul orar 7:00 – 22:00, iar pentru cresterea si imbunatatirea confortului clientului, echipa este foarte flexibila si deschisa negocierilor.

Autovehiculele pot fi rezervate in prealabil pe site-ul firmei Rexton Rentcar. Pentru cei care inchiriaza pentru prima data, firma isi rezerva dreptul de a percepe o parte din contravaloarea inchirierii auto in avans. Pentru clientii fideli, aceasta garantie nu mai este perceputa in momentul inchirierii autoturismului. Pe site-ul companiei vei gasi preturile pentru inchirieri auto in raport cu perioada pentru care se solicita inchirierea, si in raport cu masina care este inchiriata.

Rexton Rentcar este o companie din Bucuresti care ofera servicii de inchirieri auto in cele mai convenabile conditii. Inchirierea este solutia ideala pentru cei care au nevoie de un autovehicul un timp scurt, la preturi fara concurenta. Apeleaza la serviciile de inchiriere auto in Bucuresti cu Rexton Rentcar oricand ai nevoie!

Datele de contact Rexton Rentcar:

Adresa firmei: Str. Cladova, Nr.6, Bucuresti

Telefon: 0754 422 599

Email: contact@expert-inchirieriauto.ro