Rexton Rentcar – companie de inchirieri auto!

Inchirieri-auto-in-Bucuresti-AHwcmDaca vrei sa inchiriezi un autovehicul pentru o perioada scurta de timp, Rexton Rentcar este solutia ideala gratie serviciilor avantajoase oferite. Firma Rexton detine o gama variata de marci de masina precum Opel, Dacia, Ford, Renault, Toyota, Daewoo, Chevrolet, dar si alte marci cunoscute. Echipa Rexton Rentcar din Bucuresti vine mereu in sprijinul clientilor cu cele mai bune solutii si idei, si de asemenea, te poate consilia in alegerea tipului de masina de care ai nevoie pentru inchiriere. In ceea ce priveste costurile pe care le implica inchirierea unui autoturism, acestea sunt cele mai bune de pe piata. Gama de autoturisme oferita spre inchiriere este foarte diversificata, dar este axata cu preponderenta spre clasa medie si mica.  Deoarece clientii trebuie sa beneficieze de cele mai bune conditii de confort si siguranta pentru inchirieri auto Bucuresti, autoturismele se afla intr-o perfecta stare de functionare. Conditiile de inchiriere auto sunt simple si flexibile, in conformitate cu exigentele clientilor, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii.

Despre serviciile de inchirieri!

Intrucat firma vine in sprijinul clientilor cu servicii personalizate, poti beneficia de serviciul de transfer persoane sau de inchirierea masinii cu sofer, in cazul in care nu doresti sa conduci sau nu detii permis de conducere. In plus, poti beneficia de dotari optionale ale masinii, cum ar fi sistem de navigatie GPS sau scaun auto pentru copil. Livrarea masinii se poate face in locul dorit de client, precum si receptionarea acesteia. Toate masinile sunt asigurate cu RCA si CASCO, iar taxele de drum si inclusiv rovinietele sunt suportate de firma. Toate aceste servicii sunt incluse in preturile de inchiriere ale masinii, preturi care pornesc de la 12 euro si care pentru perioade de inchiriere mai lungi de 30 de zile, pot fi negociate. In anumite situatii si in functie de clientii care doresc sa inchirieze autoturisme, masinile de inchiriat pot fi livrate si in alte locatii stabilind de comun acord cu clientul clauzele si conditiile inchirierii autoturismului dorit. In cazul clientilor care nu au mai inchiriat de la compania Rexton Rentcar, firma isi rezerva dreptul de a percepe o parte din contravaloarea inchirierii auto in avans.

Ce nu stiai despre Rexton Rentcar?

Societatea Rexton Rentcar, infiintata in Bucuresti are ca obiect de activitate oferirea de servicii de inchirieri auto in cele mai convenabile conditii si detine un parc de vehicule diversificat. Firma Rexton este pregatita sa te consilieze in alegerea autoturismului potrivit necesitatilor tale. Costurile de inchiriere sunt cele mai scazute de pe piata si includ o serie de beneficii cum ar fi livrarea si receptionarea gratuita a masinii oriunde din municipiul Bucuresti. Iar pentru cresterea si imbunatatirea confortului clientului, echipa Rexton este foarte flexibila si deschisa negocierilor.

Informatiile suplimentare de care ai nevoie le poti accesa pe site-ul firmei sau poti contacta echipa de specialisti a firmei fie telefonic, fie personal, la sediul companiei. Beneficiaza de serviciile de inchirieri auto oferite de Rexton Rentcar pentru a te putea deplasa in voie oriunde doresti atunci cand esti in trecere prin Bucuresti.

Datele de contact ale firmei Rexton Rentcar

Adresa firmei: Str. Cladova, Nr.6, Bucuresti

Telefon: 0754 422 599

Email: contact@expert-inchirieriauto.ro