Revizii periodice

revizii periodice

Nu stiti la ce service sa mergeti pentru efectuarea unei revizii periodice? Ati fost nemultumit in trecut de serviciile prestate de anumite service-uri auto si sunteti mult mai sceptic in alegerea unuia nou? Vreti sa efectuatii revizii periodice pentru masinile dumneavoastra, inainte de a le folosi pentru deplasari pe distante lungi? Pentru toate aceste situatii, este recomandam sa apelati la un service autorizat. Auto K9 va poate oferi revizii periodice de inalta calitate, realizate de catre angajati profesionsti si cu experienta.

Ce rol au aceste revizii periodice?

Este esential ca orice sofer, la anumite intervale de timp sa verifice starea masinii. Trebuie verificate si eventual schimbate consumabilele, de exemplu filtru de aer, filtru de polen, filtru de combustibil, uleiul de motor sau anumite piese care joaca un rol foarte important in siguranta in trafic: lichid de frana, saboti placute de frana etc. La un anumit numar de kilometri, in functie de marca masinii si model, conform specificatiilor producatorului, este indicat sa efectuam revizii periodice. In cazul in care nu acordati importanta acestor aspecte, ulterior vor aparea probleme mai mari, care automat vor duce la cresterea pretului interventiilor si va vor pune in pericol viata in momentul in care veti conduce. Piesele defecte trebuie inlocuite in cadrul unui service auto autorizat, pentru a fi siguri ca lucrarile sunt efectuate corect. La AutoK9 puteti beneficia de revizii periodice la preturi foarte avantajoase.

Care sunt operatiunile cel mai des intalnite la revizii periodice?

– verificarea geometriei rotilor si bineinteles a unghiului de fuga

– curatarea instalatiei de aer conditionat, in cazul in care miroase urat sau la fiecare 2-3 ani

– schimburi de filtre

– schimburi de ulei (ulei motor, ulei servodirectie, ulei cutie de viteze)

– verificarea si eventual schimbarea sabotilor sau/ si a placutelor de frana

– verificarea capacitatii de franare

– schimbarea, daca este cazul, a curelei de distributie

– schimbarea bujiilor etc

Este foarte important sa ne facem timp si sa acordam importanta necesara efectuarii la anumite intervale de timp a unei revizii periodice. In acest fel, prelungim durata de viata a pieselor masinii si in plus, suntem mai in siguranta atunci cand ne deplasam cu ea.

Cum puteti sa ii contactati pe profesionistii acestui service auto?

Daca aveti nevoie sa va faceti o programare pentru revizii periodice, puteti apela cu incredere la firma Auto K9. Aici veti intalni o echipa de profesionisti, cu experienta si cunostinte suficiente pentru a va ajuta. Pentru a-i contacta puteti sa folositi una din urmatoarele variante: telefon, fax sau e-mail. Totodata, site-ul autok9.ro poate fi accesat, in cazul in care vreti sa stiti mai multe despre produsele si serviciile oferite de acest service auto. Nu ezitati si acordati incredere acestui service auto pentru a beneficia de servicii de  inalta calitate la cele mai avantajoase preturi ale momentului. Auto K9 va asteapta la sediul din sectorul 4, de pe Soseaua Barzesti, nr 5-7. Efectuarea la timp de revizii periodice nu trebuie sa mai reprezinta un motiv de stres pentru dumneavoastra, deoarece va puteti baza pe Auto K9.