Reparatii cutii viteze automate

reparatii cutii viteze automate

Service-urile ce sunt specializate in diverse reparatii ale cutiilor de viteze automate, s-au infiint in ultimii 20 chiar 25 de ani in tara noastra si au devenit  apoi, daca s-au remarcat prin activitatea desfasurata, service-uri auto ce sunt recunoscute pe plan local cel putin, pentru promtitudinea, seriozitatea si amabilitatea de care da dovada personalul lor. Ceea ce un service isi doreste sa realizeze este sa efectueze servicii profesionale care constau in acordarea  asistentei tehnice si mecanice si deasemeni in reparatii cutii de viteza automate, chiar si europene ori  japoneze sau americane. Service-urile au un personal ce poate varia undeva intre 7 pana la 20 de angajatii ce lucreaza efectiv si majoritatea acestora  au  o experienta indelungata cu precadere pe piata reparatiilor din tara noastra.

Raportul calitate-pret in privinta produselor si al serviciilor ce sunt oferite de specialisti, e de regula un raport bun pe piata de profil si satisfactia oferita clientului este obiectivul prioritar pe care il au profesionistii ce sunt angajati ai acestor service-urilor.

In service-uri foarte mare accent se pune pe cresterea facuta in mod constant atat la nivelului pregatirii teoretice cat si a celei practica a angajatiilor.

Pentru personalul din service-uri, e important ca acestea sa poata face multumit fiecare dintre clienti, de aceea le este pus la dispozitie nu numai  o gama variata de produse insa si disponibilitatea pe care o au specialistii in ce priveste orice sugestie de imbunatatire apare printre ofertele curente.

Specialistii care lucreaza in service-uri in primul rand sunt convinsi ca isi gasesc clienti in aceste service-uri in partenerii ideali cu care fac afaceri ce  ofera atat siguranta  clientilor dar si profitabilitate service-urilor.

Clientilor le este recomandat de catre specailisti sa-i caute , atat prin intermediul e-mailuri dar si telefonic ori sau site-urile specializte, acolo unde gasesc informatii suficiente astfel incat sa faca alegerea corecta asupra  service-ului si/sau asupra  produsului care li se potriveste propriilor cerinte.

Serviciile de baza

Sunt unele service-uri ce livreaza chiar si la comanda, primind inainte un avans, orice fel de  subansamblu mecanic, ori cutie de viteza automata, fie ele  noi sau  second –hand, ca si uleiuri si filtre de ulei care sunt utilizate fie la inlocuirea fie la repararea cutiilor de viteze automate .

Identificarea precum si interpretarea facuta eventualelor defectelor care rezulta dupa diagnoza electronica se face in general gratuit,  urmand ca dupa aceea, reparatia sa fie facuta in service-ul ce a identificat respectiva defectiune si care ulterior garanteaza reparatia.

Sunt pe piata de specialitate, service-uri care sunt autorizate RAR si care au experienta in unele cazuri de peste 20 ani si care ofera clientilor inclusiv servicii de inalta calitate ca de exemplu:

  • Reparatii cutii de viteze automate si manuale indiferent de tipul dee auto, utilaj sau camion;
  • Reparatii ale convertizoarelor masinilor ce au transmisie automata;
  • Vanzari si reconditionari facute cutiilor de viteze si convertizoarelor auto;
  • Asigurarea pieselor noi si al pieselor second hand fara diferenta privind tipul cutiei de viteze si tipul masinii sau al utilajului.

Pentru orice detalii suplimentare, specialistii isi astepta clientii la adresele service-urilor ori  pe site-urile specializate, cu intrebari si orice fel de detalii legate de subiectele ce sunt propuse de clienti.