Reparatii cutii viteze automate

reparatii cutii viteze automate

O masina care are anumite  semne de instabilitate,  nu o sa functioneze la  capacitatea dorita de  sofer.

O astfel de cutie de viteze este practic mecanismul complex ce transmite puterea de miscare de rotatie, incepand de la motor pana la  roti. In  masina, cutia de viteze va avea  trepte multe dar ele au rolul de  a permite schimbarea raportului dintre viteza specifica de rotatie si motor  si viteza rotatiei pe care rotile o au, in  felul acesta fiind posibila modificarea pozitiei pe care o are automobilul in cadrul anumitor conditii ce privesc  viteza cat si tractiunea.

Partile componente pe care le are  cutia de viteza care e posibil ca uneori sa  execute reparatii de  cutii de viteza automate, pot fi : pinioanele cat si rulmentii insa  si subansamblele, de asemeni furcile cat si carcase fiecarei cutii de viteza.

 Constructia cat si functioanarea cutiilor de viteze

In cazul anumitor cutii care sunt manuale, schimbarea treptelor de viteza poate  fi facuta utilizand  un schimbatorul de viteze, adica utilizand maneta, ea avand rolul de a actiona asupra inelelor sincronizatoare cat si  la sincroane, incapend din interiorul cutiei, folosind in scopul acesta timoneria , adica  un mecanismul care poate asigura legatura dintre cutia de viteza ajungand pana la schimbator, in acets fel cupland  pinioanele la acea viteza la care se  doreste. In functie de  modul  de pozitionara al motorului care are ardere interna, e diferita sau  nu este structura respectivei cutii de viteze manuale.

Exista si anumite situatii in care masina condusa parca da si mai multe semnale in ceae ce priveste   instabilitatea. Daca este asa, trebuie ca in mod urgent sa luam atitudine, respectiv sa actionationam in consecinta.  Defectiunea care e depistata intr-un timp util poate  fi reparata  mai usor decat in momentul in care dureaza de regula reparatia  cutiei de viteze automate , atunci cand deja aceasta  este defecta.

Service-urile ce sunt autorizate si in acelasi timp specializate in reparatii  si in reconditionarea ce se face cutiilor de viteze fara a conta de ce  tip este aceasta.

Practic  se va opta pentru servicii de  reparatii de acest fel, pentru ca service-urile pot oferii servicii ce sunt unele de buna calitate si fac acest lucru la niste  preturi avantajose pentru toate partile ce sunt implicate.

Atunci cand am gasit un service pe care il putem considera ca fiind potrivit,  putem sa spunem ca am gasit echipa cea mai buna care este la locul si  momentul potrivit.

Cand masina ajunge sa nu mai functioneze si consideram ca avem probleme in privinta cutiei de viteze, service-ul care ofera astfel de servicii de calitate reprezinta  practic  solutia care e considerata cea mai buna pentru oricare dintre tipurile  de reparatii. Specialistii care isi desfasoara activitatea in aceste service-uri, pot sa ofere servicii de buna calitate si vor avea niste preturi care sunt considerate  a fi cele mai bune.

Firmele specailizate dispun de un personal calificat, care are experienta si care este de multi ani in acest domeniu vast al  reparatiilor cutiilor de viteze automate si ale  celor  manuale.

Piesele care sunt atat verificate si reparate sau sunt  schimbate, reprezinta cea mai buna solutie, acsete piese  fiind de regula  aduse din import.