Reparatii cardane de la EuroCardan reparatii!

0ecb4f7b177728f70ceb97969050f6c7Daca esti in cautare de servicii de top de reparatii cardane, firma Eurocardan Reparatii ofera servicii de top, accesibile tuturor. Acest proces se realizeaza prin inlocuirea completa a elementelor care s-au defectat cu unele noi si originale. EuroCardane.ro te asteapta cu cele mai profesioniste servicii de reparatii cardane, cu o echipa de specialisti care se pricepe sa solutioneze orice problema in cel mai scurt timp posibil si cu preturi dintre cele mai accesibile. Service-ul firmei este dotat cu aparate computerizate de ultima generatie destinate acestei activitati, astfel ca vei beneficia de cele mai bune servicii.

Mecanicii firmei detin toate cunostintele necesare si aparatura adecvata pentru a realiza aceste reparatii. Inafara de aceste servicii profesioniste, specialistii sunt dispusi sa iti ofere raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai. Pentru firmele sau service-urile care sunt interesate de aceste servicii, echipa are si oferte speciale cu discount-uri dintre cele mai avantajoase. Raportul calitate-pret al acestor produse este un avantaj de necontestat, iar promptitudinea si profesionalismul cu care este tratata fiecare solicitare reprezinta un atuu.

Reparatii cardane pentru masina ta!

Cardanul este un dispozitiv mecanic care are mai multe inele montate pe un ax la unghiurile cardanice cu probleme. Compania firmei EuroCardan Reparatii executa lucrari de reparatii prompt si eficient, iar termenul de executie al acestor servicii este de maxim 24 de ore. Toate piesele utilizate de aceasta firma au calitatea OE, astfel ca magazinul online este locul ideal de unde vei putea achizitiona piese auto noi, la preturi bune si accesibile. Service-ul companiei este dotat corespunzator cu aparatura moderna, astfel ca vei putea executa reparatii pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road, masini agricole si altele.  Cardanele care au suferit diferite reparatii au o perioada de garantie de 6 luni, iar dupa acest termen acestia nu isi mai asuma responsabilitatea. Echipa firmei nu lucreaza cu piese reconditionate, tot ceea ce utilizeaza sunt produse noi. Aceasta firma se distinge prin faptul ca utilizeaza numai piese originale, care asigura calitatea reparatiilor si o perioada lunga de functionare.

Pretul fiecarei lucrari in parte va fi stabilit in urma testarii pe un banc pentru a depista in mod exact problema cu care se confrunta masina ta. In functie de aceasta se va stabili si tariful final. Vei primi un deviz de lucrare care contine lista pieselor schimbate si manopera. Odata cu acordul clientului cu cele precizate in devizul de lucrare, reparatiile vor fi gata in cel mai scurt timp posibil. Aceasta echipa ofera garantie pentru lucrarile prestate, timp in care vei putea reveni ori de cate ori este nevoie.

EuroCardan Reparatii – ideal pentru masina ta!

Compania este un magazin online de piese auto si ofera si reparatii. Gratie acestor servicii si produse pentru a avea o masina functionala din toate punctele de vedere, fara a iti risca viata. Aceasta echipa gaseste de fiecare data solutiile potrivite pentru sistemele de transmisie cardanice cu probleme. EuroCardan Reparatii incearca sa ofere servicii de reparatie si piese noi cat mai rapid astfel ca garanteaza satisfactia unei colaborari cu echipa. Livrarea produselor se face rapid si in cele mai bune conditii doar cu ajutorul echipei EuroCardane.ro.

Datele de contact ale firmei EuroCardane.ro

Adresa firmei: Calea Giulesti, nr. 227, sector 6, Bucuresti

Telefon: 0741 633 766