Reparatii cardane cu EuroCardane.ro

Reparatii cardane cu EuroCardane.roPentru reparatii cardane Bucuresti trebuie sa apelezi la profesionisti, la EuroCardane.ro! Aceasta echipa are multi ani de experienta in reparatii cardane, fiind, totodata, un magazin care-ti pune la dispozitie inspre vanzare cardane noi sau piese originale pentru repararea cardanelor. Astfel ca daca ai nevoie de servicii de reparatii cardane, EuroCardane.ro iti va efectua reparatia in timpul cel mai scurt, nu mai mult de 24 de ore, deoarece are in permanenta pe stoc tot ceea ce are nevoie pentru reparatii la standarde de calitate superioare.

Reparatii cardane. Ce este cardanul?

 

Pentru ca este posibil ca unii dintre cititorii nostri sa nu stie ce este acela un cardan, nu ar fi rau sa dam si o definitie. Astfel, un cardan sau un ax cardanic, o alta denumire des intalnita in literatura de specialitate, este un element component si deosebit de important al sistemului de transmisie al unui autoturism, insa nu orice fel de autovehicule, ci acelea care sunt caracterizate prin motricitate distribuita inspre o punte motoare ce este situata la o oarecare distanta fata de cutia de viteze.

Automobilele care prezinta tractiune integrala sau tractiune spate sunt prevazute si cu ax cardanic. Care este totusi rolul cardanului? El transmite miscarea de rotatie provenita de la cutia de viteze catre puntea motrica a automobilului. Acesta este rolul functional al unui cardan.

Cum arata un cardan? Este alcatuit dintr-un cilindru de metal ce are o lungime si o grosime, ambele ajustate in functie de necesitatile autovehicului. De regula, lungimea este egala cu distanta dintre puntea motrica si cutia de viteze. De retinut ca un cardan se poate construi dintr-o singura bucata sau poate fi articulat.

Cum se fac reparatii cardane?

 

Reparatii cardane necesita multa pricepere si indemanare din partea celui care se va ocupa de acest serviciu. De regula, procesul de reparatii cardane presupune inlocuirea totala a tuturor pieselor defecte. Se utilizeaza numai piese originale, de preferat, pentru a fi sigur pe reparatia efectuata.

In cazul in care este nevoie de sudura pentru reparatii cardane, elementele defecte ale cardanului sunt taiate si inlocuite cu multa grija. Se reconditioneaza piesele vechi? Nicidecum! Este un domeniu care nu permite acest lucru, siguranta in trafic fiind deosebit de importanta.

Astfel, repararea acestui sistem de articulatie sau de suspensie va permite miscarea autovehicului in toate partile, intr-un mod usor, subtil, fara probleme.

EuroCardane.ro iti propune reparatii cardane

 

Si pentru ca atunci cand ai nevoie de reparatii cardane trebuie sa apelezi la un specialist, pentru Bucuresti exista Reparatii cardane cu EuroCardane.ro1EuroCardane.ro. Aceasta echipa de profesionisti iti va inlocui piesele defecte cu piese originale, ceea ce este un aspect foarte important al serviciului prestat de catre EuroCardane.ro, fiecare cardan reparat bucurandu-se de cate 6 luni de garantie.

In cat timp au loc reparatii cardane de la EuroCardane.ro? In 24 de ore, rapiditate si promptitudine maxima! Piesele inlocuite au garantia calitatii OE, preturile fiind avantajoase pentru toti clientii.

Impreuna cu EuroCardane.ro te vei bucura nu numai de un cardan reparat la standarde inalte de calitate, insa faci economii serioase, chiar cu 50% in comparatie cu achizitionarea unui cardan nou. De la autoturisme la autoutilitare, aplicatii industriale, masini agricole, vehicule off-road sau camioane, EuroCardane.ro repara orice tip de cardane.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege reparatii cardane de la EuroCardane.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile EuroCardane.ro? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0741-633.766 si 0724-789.734 sau trimite un e-mail pe adresa office@amcspares.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.