Rentabilitatea inchirierii unui camion

camioane-daf

Intreprinderile mici si mijlocii nu functioneaza pe aceleasi principii pe care functioneaza o societate mare care are mult mai multe avantaje fata de o companie mica sau una aflata la inceput de drum. In cazul unei companii mici, nu intotdeauna se dispune de bugetul necesar pentru a putea achizitiona toate echipamentele si materialele de care este nevoie si, atunci, inchirierea acestora reprezinta cea mai buna solutie. Chiar si atunci cand este vorba despre un autovehicul cum ar fi un camion pentru transportarea marfurilor.

Sa luam de exemplu un caz concret pe baza caruia se vor evidentia cele mai importante criterii care vor arata cat de rentabil este defapt inchirierea unui autovehicul.

Inchiriere sau achizitionare camion?

De exemplu o firma ce activeaza de scurta vreme in domeniul transporturilor doreste sa isi suplimenteze numarul de autovehicule prin achizitionarea sau inchirierea unor camioane DAF. Prefera aceasta marca de camioane intrucat si-au dovedit fiabilitatea, siguranta si stabilitatea, pe langa alte elemente caracteristice ale acestei marci de camioane. La baza deciziei a stat si faptul ca aceste camioane DAF cunosc pe piata de profil o notorietate destul de ridicata, astfel ca nu a fost atat de dificil sa ia o decizie in acest sens.

Dar, in momentul in care a dorit sa achizitioneze cinci camioane DAF a ajuns la concluzia ca, bugetul este insuficient si, nu va reusi sa amortizeze costurile intr-un anumit timp daca suplimenteaza bugetul respectiv. In acest caz, cea mai optima solutie este sa apeleze la inchirierea de astfel de autovehicule.

In momentul in care se inchiriaza un autovehicul se au in vedere toate elementele pe care trebuie sa le indeplineasca atat firma care inchiriaza cat si beneficiarul camioanelor DAF, cum este in cazul de fata. Aceste elemente au legatura cu asigurarile pentru autovehicule, conditiile pe care le indeplinesc, starea autovehiculelor, clauzele contractuale in baza carora se inchiriaza camioanele si multe altele.

Asadar decizia de a inchiria aceste camioane DAF este mult mai rentabila decat sa se achizitioneze altele noi intrucat in acest fel se produc o multime de avantaje pentru compania de transport marfuri.

Avantaje pentru compania de transport marfuri

Achizitionarea camioanelor DAF, cum este in cazul nostru, aduce cu sine multe avantaje pentru compania de transport si anume, in primul rand, se creeaza o economie serioasa la bugetul companiei. Autovehiculele se pot inchiria pe termen mediu sau lung si, in acest fel nu este necesar sa se suplimenteze numarul de camioane decat daca este absolut necesar sau in cazul in care se va transporta o cantitate mult mai mare de marfuri decat in mod normal.

Tot ceea ce trebuie sa faca firma pentru a inchiria cele 5 camioane DAF este sa comunice companiei de inchirieri perioada de timp pentru care doreste sa inchirieze autovehiculele si sa completeze documentele aferente.

Desigur, sunt mult mai multe avantaje la mijloc si, acestea sunt toate numai de partea celui care inchiriaza autovehiculelor.

Unde gasiti camioane de inchiriat?

In aceasta privinta nu trebuie sa va faceti probleme intrucat compania noastra se ocupa si de partea aceasta de inchirieri autovehicule pentru transportul marfurilor, asadar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si in cel mai scurt timp va vom oferi toate detaliile necesare pentru a intra in posesia unui camion DAF sau al unei marci cu notorietate la fel de mare.