Produse Flowey de la Bela Auto – Cosmetice auto profesionale pentru orice masina!

produse FloweyDrumurile dezastruoase existente la ora actuala in tara noastra, la care mai adaugam conditiile meteo nefavorabile, fac ca de foarte multe ori masina noastra, indiferent ca e noua sau veche, sa aiba un aspect care sa ne sperie. In conditiile in care masina dumneavoastra arata ca dupa razboi, este evident ca, mai devreme sau mai tarziu ea trebuie neaparat curatata si spalata, mai ales daca ulterior aveti drumuri importante de facut in oras. Cum de cele mai multe ori spalatoriile si curatatoriile sunt ocupate sau pur si simplu nu doriti sa aruncati bani pe fereastra pentru o perioada scurta de timp in care masina se pastreaza curata, poate ca ar trebuie sa adoptati varianta unei ingrijiri personale a masinii. Acest lucru il puteti realiza in propriul garaj cu ajutorul unor produse Flowey diversificate pe care firma Bela Auto din Stefanestii de Jos (judetul Ilfov) le comercializeaza.

Produse Flowey, pentru o curatare completa a autoturismului!

Pe langa faptul ca inseamna sanatate si buna dispozitie, o masina curata si intretinuta asa cum se cuvine inseamna si un potential castig financiar. Ce inseamna asta ? Ei bine, in momentul in care veti decide sa o vindeti, va conta foarte mult aspectul ei in ochii cumparatorului, iar pretul ei va fi unul pe masura. Modalitatea in care alegem sa ne ingrijim autoturismul personal reprezinta practic oglinda cu care noi ne afisam in fata lumii.

De la interior, acolo unde sunt multe detalii de pus la punct in procesul de curatare, pana la exterior, acolo unde de asemenea trebuie atentie, orice sofer ar trebui sa acorde o atentie importanta. Pentru aceste compartimente, firma Bela Auto din Stefanestii de Jos va vine in ajutor cu o gama speciala de produsele Flowey destinate ingrijirii si curatirii oricarui autoturism.

Compania Flowey se remarca astazi pe piata de profil auto ca fiind unul dintre cei mai cunoscuti producatori de produse destinate intretinerii auto. Produsele furnizate de aceasta marca pe care Bela Auto le comercializeaza sunt destinate atat spalatoriilor de specialitate, cat si persoanelor private ce doresc sa isi intretina masina fara a mai apela la servicii auto de specialitate. In ultima perioada, prin intermediul cercetarii si dezvoltarii, produsele Flowey au ajuns unele dintre cele mai cautate marci pentru curatarea si mentinerea autoturismelor. Flowey foloseste produse chimice cu o concentratie ridicata, insa aceste produse sunt de calitate superioara.

Gama de produse Flowey si destinatia lor !

Produsele Flowey de la Bela Auto sunt cosmetice auto profesionale cu provenienta in Luxemburg.  Ingredientele folosite de Flowey sunt noi si scumpe, atestand si calitatea acestora. Data fiind aceasta situatie, putem spune ca marca Flowey a adus un suflu nou in materie de produse de curatare, punand bazele unei noi generatii. In gama de produse Flowey disponibila se numara diverse sortimente de ceara, sampon, spray-uri anti insecte si chiar perii de curatare.

Gama de produse de curtare auto comercializate de Bela Auto curata eficient atat interiorul, cat si exteriorul autoturismelor si previne aparitia petelor. Dintre produsele Flowey oferite de Bela Auto putem enumera:

produse Flowey pentru curatarea rotilor: acestea sunt solutii care curata usor si eficient jentile de aluminiu precum si capacele sintetice ale acestora si elimina cu succes enervantul praf depus de capacele de frana.

 – produse Flowey destinate suprafetei exterioare a masinilor: pot fi aplicate atat in instalatiile automate de spalare cat si manuale. Ele elimina foarte usor filmul static depus pe suprafata masinii, iar calitatea lasata nu va va dezamagi.

– produse Flowey dedicate parbrizelor: Bela Auto va propune o substanta Flowey care formeaza un strat de protectie si care face ca picaturile de apa sa fie evacuate de curentul de aer format in timpul deplasarii. Astfel, pe timp de ploaie poate fi evitata utilizarea stergatoarelor. Alegerea produsului tine doar de preferinta utilizatorului.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii referitoare la produsele Flowey va invitam sa vizitati pagina Bela Auto!

In afara de aceste produse Flowey, firma  Bela Auto din judetul Ilfov este o firma ce are ca principal obiect de activitate vanzarea de echipamente si piese auto. Printre acestea: anvelope pentru autoturisme, motociclete, atv-uri, utilaje agricole, camioane, utilaje industriale, camionete si masini 4×4. Toate aceste produse oferite provin de la cei mai buni producatori din domeniu.

Date de contact: 

Stefanestii de Jos, Ilfov

Sos. Stefanesti nr.15 Cod 077175

Telefon: 021 313 1270

Articol oferit de zoom-biz.ro!