Pleci in vacanta? Inchirieri auto Timisoara este solutia!

Pleci in vacanta? Inchirieri auto Timisoara este solutia!Vrei sa pleci in vacanta, insa ti-ai menaja masina personala? Sau poate ca primesti musafiri din strainatate si acestia doresc sa aiba masina lor personala. Insa mai exista si varianta in care masina ti s-a stricat, exact cand ti-era lumea mai draga, si pana cand va fi reparata tu ai nevoie in continuare de o masina, nu atat din comoditate, ci mai degraba din motive practice. Ce este de facut in acest caz? Nu trebuie decat sa apelezi si tu la inchirierea unei masini, iar daca esti din Timisoara, echipa Divieto iti pune la dispozitie serviciul inchirieri auto Timisoara la preturi mai mult decat atragatoare.

Conditii inchirieri auto Timisoara

 

In primul rand, pentru a putea beneficia de inchirierea unei masini de la Divieto trebuie sa ai 21 de ani. Da, exact ca varsta majoratului la americani. De ce 21? Deoarece se considera ca tanarul adult este mai copt si ca are suficient timp, de la 18 ani pana la 21, sa-si faca experienta in ale condusului.

Un alt aspect esential este conditia de a fi posesorul unui permis auto valid, de cel putin 1 an de zile. Daca nu respecti aceasta conditie, nu vei putea inchiria nici o masina, iar tinand cont de multele accidente care au loc in tara noastra, le dam dreptate celor de la Divieto.

In functie de marca masinii de inchiriat se plateste o garantie de 200 sau 300 de euro, bani care-ti vor fi restituiti daca aduci masina intacta. In cazul in care o deteriorezi sau ai de platit niste amenzi, Divieto foloseste banii lasati ca si garantie.

In momentul in care primesti masina, fie mergi la sediu dupa ea, fie ti-o livreaza echipa Divieto, o primesti cu rezervorul plin si tot asa trebuie sa o si restitui. Este de la sine inteles ca autoturismul se pastreaza curat, ca ai grija de el si ca respecti legile de circulatie. CASCO, RCA si taxa de drum sunt achitate de catre companie, deci nu trebuie sa-ti faci griji, tu trebuie doar sa restitui masina asa cum ai luat-o.

Tarife si rezervari inchirieri auto Timisoara

 

Daca vei intra pe site-ul companiei vei gasi o lista cu tarifele practicate de aceasta in functie de modelul masinii si de Pleci-in-vacanta-Inchirieri-auto-Timisoara-este-solutianumarul de zile pentru care o inchiriezi. Cu cat inchiriezi masina pentru o perioada mai indelungata cu atat scade si pretul pe care trebuie sa-l platesti.

Totusi, in functie de numarul de kilometri pe care i-ai parcurs si de numarul de zile timp in care ai beneficiat de masina, tarifele sunt negociabile. CASCO, RCA si taxa de drum sunt platite, la fel si taxele de parcare in Timisoara. In exterior va trebuie sa te ocupi tu de acest aspect.

Indiferent de ziua in care vrei sa inchiriezi masina sau de ora, daca este vorba despre Timisoara, Divieto ti-o livreaza si ti-o primeste gratis, chiar si daca vorbim despre Aeroportul din Timisoara. Daca ai nevoie, masina poate fi echipata cu lant de zapada, scaun pentru copilul tau, saculet cu material antiderapant, racleta si harta, totul fara costuri suplimentare.

Pentru inchirieri si rezervari cel mai bine este sa optezi pentru varianta online, direct de pe site, sau telefonic!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate garantata, alege inchirieri auto Timisoara de la Divieto. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Divieto? Pentru detalii, suna la numarul 0256-281.614, 0728-129.711 si 0744-772.324 sau trimite un e-mail pe adresa divieto@divietotm.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.