Piese auto esentiale pentru un sistem audio

piese auto

Traim in secolul vitezei, iar cel mai important aspect al vietii noastre este puterea de libertate a miscarii. Autoturismele vin sa ofere acest lucru, insa uneori, atunci cand ne asteptam cel mai putin, acestea se strica. Fie ca vorbim de o piesa minuscula cum ar fi o rezistenta electrica, un bec, sau insusi motorul, aceste evenimente reuesc sa ne strice ziua.  Magazinul online, Piese Auto Shop este locul unde puteti gasi piese auto pentru mai bine de 44 de marci auto, cuprinzand atat brandurile cele mai cunoscute si populare, precum si branduri ca Infiniti, Lexus, Dodge Jeep si multe altele. In cursul acestui articol vom trata un subiect destul de important pentru cei ce isi doresc sa instaleze un sistem audio performant in masina. Mai exact vorbim despre importanta alegerii bateriei, a sigurantelor electrice dar si a cablurilor de curent adecvate.

Piese auto – partea de electrica

In magazinul nostru de piese auto veti gasi o gama variata de baterii auto, sau acumulatori, asa cum sunt ei defapt. Aceasta este cea care ofera putere intregului sistem audio, iar daca bateria nu are destula forta pentru a alimenta sistemul, atunci performantele amplificatoarelor vor fi si ele slabe. Bineinteles, cea mai buna recomandare este ca pentru alimentarea sistemului audio sa se opteze pentru un set de doi acumulatori care sa suporte doar consumul amplificatorului. Prin legarea acestora in paralel veti obtine un curent foarte puternic. Pentru a intelege principiul legarii in serie sau in paralel a acumulatorilor, mergeti pe ideea urmatoare: in serie se aduna doar voltajul, iar in paralel se aduna doar amperii.

O alta categorie de piese auto este cea a sigurantelor electrice auto. Aceste piese auto sunt esentiale pentru instalatia electrica a autoturismului, dar si a sigurantei. Daca nu ar exista sigurante, in cazul celui mai mic scurt-circuit sa a unui consumator de putere mare, ar exista riscul incendiilor. In ceea ce priveste sistemele audio performante, atunci cand doriti sa achizitionati sigurantele electrice, trebuie sa tineti cont de consumul pe care amplificatorul auto si intreaga instalatie defapt il are. Pentru a efectua o calibrare corecta a sigurantelor este cel mai recomandat sa apelati la un specialist.

Piese auto pentru peste 44 de marci  de masini!

Desi nu pot fi incluse in categoria de piese auto, cablurile auto sunt si ele prezente in magazinul nostru. Acestea trebuie sa fie si ele calibrate in functie de consumul total al sistemului audio. Asadar, de asemenea, este recomandat sa apelati la un expert pentru a putea dimensiona corect cablurile de alimentare.

Pe langa acestea, in magazinul nostru puteti gasi o gama variata de piese auto, cum ar fi kituri de suspensie sau transmisie, seturi complete pentru schimbarea filtrelor auto, dar si multe altele. Prin intermediul siteului nostru, www.piese-auto.ro puteti naviga prin impresionanta noastra colectie de piese auto in functie de mai multe criterii de cautare. Astfel, utilizatorului i se permite sa aleaga marca, modelul, motorizarea, dar si anul de fabricatie. Astfel, cu doar cateva clickuri veti reusi sa gasiti ceea ce va intereeaza. Asadar, va asteptam!