Pentru securitate maxima, alege scaune auto cu ISOFIX!

Abia atunci cand devii parinte realizezi cat de grele sunt deciziile cu privire la copilul sau copiii tai. Daca pana in acest moment erai o persoana “zen” si aveai anumite principii bine fixate, ei bine, dupa nasterea copilului, lucrurile s-au mai schimbat. Te trezesti deodata ca esti mult mai panicos sau panicoasa si ca esti unul din protagonistii povestii “Prostia omeneasca” a lui Creanga, gandindu-te in permanenta la drobul de sare. Specialistii spun ca este normala aceasta atitudine, cel putin in prima faza, important este sa te relaxezi pe parcurs. Iar cand vine vorba de securitatea copilului tau in trafic, ai un ajutor de nadejde: scaune auto cu ISOFIX, astfel incat poti sta linistit, copilul tau nu va pati nimic!

De ce scaune auto cu ISOFIX?

 

 

Pentru securitate maxima alege scaune auto cu ISOFIX!Daca vei da o cautare pe Google, vei intalni o multime de definitii pentru sistemul ISOFIX insa, in primul rand, trebuie sa stii ca este vorba despre o abreviere care vine de la “International Standards Organisation”. Este vorba, de fapt, despre un standard european cu privire la instalarea scaunelor de masina asa incat acestea sa se pozitioneze cat mai eficient, cat mai simplu si cat mai rapid.

Masinile noi, scoase pe piata dupa anul 2012, includ un sistem ISOFIX in constructia lor. Insa in cazul in care masina ta este mai “batrana” de 2012 nu trebuie sa te “dezumfli”, ci poti in continuare sa beneficiezi de avantajele acestui sistem pentru copilul tau ajutandu-te de scaune auto cu ISOFIX.

Haide sa vedem acum care sunt avantajele unui sistem ISOFIX pentru scaunele auto. Deci:

1. Scaunul este fixat direct in caroseria masinii, ceea ce-ti ofera siguranta maxima in timpul condusului;

2. Iti ofera posibilitatea de a fixa scaunul foarte rapid. Atat montarea cat si demontarea unui scaun auto cu ISOFIX se face mult mai rapid decat daca ai opta pentru varianta clasica de scaun, adica cele cu prindere in centura;

3. Se manevreaza foarte usor. Daca beneficiezi de sistem ISOFIX in propria masina, in acest caz, te bucuri de fixarea suportului scaunului auto in masina si drum bun. Suportul ramane acolo, insa scaunul il poti monta si demonta de cate ori ai nevoie;

4. Un scaun auto cu ISOFIX ofera protectie maxima copilului in cazul unui accident caci nu aluneca, nu se balanseaza si nu se poate rasturna;

5. Scaune auto cu ISOFIX se monteaza corect si complet, pentru un plus de securitate a copilului.

Scaune auto cu ISOFIX gasesti de cumparat acum si online!

 

 

Scaune auto cu ISOFIX, modele variate la preturi bune, gasesti acum si online. Unde? In magazinul pentru copii Pentru securitate maxima alege scaune auto cu ISOFIX!1Crauciorcopii.ro. Aici vei gasi o oferta variata de scaune auto cu ISOFIX, iar atunci cand alegi nu uita sa iei in considerare varsta copilului, inaltimea si greutatea.

Important este ca modelele de scaune auto cu ISOFIX de pe Cauciorcopii.ro sunt scaune aprobate, sunt reglabile, au reductoare moi, iar hamurile de prindere sunt si ele reglabile pentru confort maxim. Aceste scaune ergonomice vor oferi protectie maxima piticului tau in trafic, iar tu nu numai ca vei fi un parinte linistit sa-ti stii copilul in siguranta, insa vei fi multumit si de calitate, dar si de pretul bun.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege scaune auto cu ISOFIX de la Caruciorcopii.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Caruciorcopii.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0728-709.900 si 0723-465.064 sau trimite un e-mail pe adresa office@caruciorcopii.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro