Nelly Tour – transport persoane in siguranta

Un serviciu de transport persoane este ideal pentru oamenii de afaceri care vor sa calatoreasca in siguranta sau pentru grupurile de excursionisti. Chiar daca iti place sa conduci te poti afla in situatia in care sa ai nevoie de un sofer autorizat. Sau chiar daca vrei sa conduci tu intr-o excursie planuita cu prietenii, este mai rentabil sa inchiriezi un microbuz pe perioada calatoriei decat sa cumperi unul.

Pentru astfel de ocazii dar si multe altele, Nelly Tour este o firma la care apelezi cu incredere. Este vorba de o societate de transport persoane la nivel intern si international cu plecari in mare parte din Bucuresti.

De ce poti avea incredere in cei de la Nelly Tour? Pentru ca preturile sunt avantajoase, au experienta acumlata de peste 10 ani deja si ofera servicii diversificate.

Serviciile lor de transport se adreseaza grupurilor de cel putin 4 persoane. Asta inseamna ca este avantajos ca inchiriezi un microbuz sau autobuz cu sofer cu ocazia unei excursii de team-building, excursia unei scoli sau a unei gradinite sau alte ocazii de calatorie.

Esti pasionat de excursii? Iti place sa conduci tu insuti? Societatea Nelly Tour iti poate oferi spre inchiriere microbuze cu o capacitate de transport de 9 locuri pe care le poti inchiria atat cu sofer cat si fara sofer. Acestea sunt dotate cu sistem de incalzire auxiliar tip webasto, aer conditionat, scaune tip turist, sistem audio HI-FI, spatiu mare pentru bagaje (la varianta extra long).

Care sunt pasii pentru a inchiria un microbuz de 9 locuri fara sofer?

Daca vrei sa inchiriezi un astfel de microbuz pe care sa-l conduci chiar tu, pasii sunt foarte simpli. In primul rand se intocmeste un contract de inchiriere. Se efectueaza apoi plata unui avans de minim 100 euro, avans ce reprezinta rezervarea microbuzului pentru perioada solicitata. Cei de la Nelly Tour au binentelesnevoie de cartea de identitate. Se cere o copie a permisului tau de conducere sau al persoanei care va conduce microbuzul. Ianinte sa pleci, platesti o garantie de 200 euro la preluarea microbuzului, garantie care iti va fi restituita la predarea microbuzului in bune conditii.

Simplu si fara batai de cap, procesul de inchiriere a unui autoturism de la Nelly Tour este cel mai comod si eficient.

Optiuni de inchirieri Auto avantajoase, cu sofer sau fara.

Nu stii niciodata cand se iveste situatia sa te vezi nevoit sa inchiriezi un autoturism. Toate autovehicolele pot fi conduse de posesorii de permis de categorie B. Asta include si masinilecu 9 locuri puse la dispozitie. Masinile sunt asigurate CASCO si au inclusiv asigurare de bagaje.

Cand inchiriezi de la Nelly Tour o masina fara sofer, au din ce alege. Cu 8+1 locuri ai Volkswagen Transporter, Renault Trafic si Opel Vivaro. Cu 7+1 locuri pot opta pentru Mercedes Vito. Cea mai placuta experienta este inchirierea unui Audi A6 cu cutie automata. Alte masini cu 5 locuri sunt Opel Vectra si Mercedes A-Classe.

Nelly Tour sunt la dispozitia ta indiferent de nevoia ta. Fie ca ai nevoie de un sofer serios autorizat fie ca ai nevoie de o masina cu care sa iti transporti prietenii cu placere.