Nacele platforme pentru lucrul la inaltime

Nacele platforme pentru lucrul la inaltimePentru lucrul la inaltimi mari, cum sunt cele de 22 de metri sau chiar mai mult, nacele platforme sunt solutia ideala. Acestea nu doar ca iti ofera posibilitatea de a lucra in zone greu accesibile, insa iti permit sa ridici, pe langa muncitori, chiar si materialele de lucru, si iti ofera siguranta, in special pentru oameni.

Nacele platforme sunt utile, deosebit de practice, rezistente si au o durata de viata mare. Sunt o achizitie buna. Insa ce te faci daca nu ai bani suficienti pentru a cumpara o nacela platforma? O inchiriezi. De unde? De la Accept Software!

De unde pot face rost de nacele platforme?

 

Cum banii sunt o problema generala, daca nu ai nevoie de ea in permanenta, ci cand si cand, pentru diverse intrebuintari, cea mai buna solutie este sa inchiriezi o nacela platforma. Accept Software din Radauti este compania care iti pune la dispozitie aceste utilaje la orice ora. Indiferent ca esti din judetul Iasi, Suceava sau Botosani, Accept Software iti ofera servicii de calitate si produse care te vor ajuta sa-ti faci treaba cu brio.

Conditiile de inchiriere nacele platforme de la Accpet Software sunt deosebit de avantajoase, asa incat nu trebuie sa-ti fie frica de faptul ca lucrarea inceputa nu va fi terminata la timp.

In plus, nacelele platforme de la Accept Software sunt si foarte usor de utilizat, controlul facandu-se simplu, fara batai de cap. In acest fel, ai parte de performanta si productivitate sporita. Constructia robusta, compacta, stabila fac din nacele platforme sa fie deosebit de cautate printre muncitorii in constructii.

Iar pentru siguranta ta, trebuie sa stii ca nacele platforme de la Accept Software sunt fabricate respectandu-se normativele legislative in vigoare, ceea ce iti ofera siguranta inchirierii unui lucru de calitate.

Unde se utilizeaza nacele platforme?

 

Nacelele platforme se utilizeaza cu precadere:

– pentru terminarea unor lucrari incepute la acoperisul caselor;

– pentru instalarea de panouri fotovoltaice;

– pentru montarea de panouri publicitare de tipul outdoor;

– pentru instalarea de antene si camere de supraveghere;

– pentru aplicatii unde capacitatea de accesare este mare si deosebit de solicitata;

– pentru aplicatii diverse de pe santiere;

– pentru inspectia podurilor;

– pentru repararea acoperisurilor, dar si a peretilor exteriori;

– pentru instalarea de utilaje, dar si pentru repararea acestora;

– pentru instalatiile electrice si cele sanitare, pentru aer conditionat, incalzire si ventilatie;

– pentru lucrarile generale din constructii, care au loc la exterior.

Caracteristici tehnice nacele platforme

 

Inaltimea maxima de lucru a nacelei platforme de la Accept Software este de 22 metri. Controlul nacelei se face Nacele platforme pentru lucrul la inaltime1proportional cu manetele multifunctionale. Trebuie stiut si faptul ca o astfel de nacela rezista cu brio si la vant, si la exercitarea de forte laterale deosebit de insemnate, astfel incat muncitorii se afla in siguranta.

Bratul telescopic este confectionat din otel. In interiorul bratului se afla montate furtune hidraulice, cabluri si cilindrul telescopic, acest lucru asigurand protectia mecanica. Comanda bratului este hidraulica si se face din nacela sau chiar de la baza superstructurii. In caz de urgenta, nacela este dotata si cu pompa de urgenta manuala, care iti permite sa cobori bratele si sa ridici calele.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege nacele platforme de la Accept Software. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Accept Software? Pentru detalii, suna la numarul 0230-566.313, 0230-521.738 si 0744-544.234 sau trimite un e-mail pe adresa office@acceptsoftware.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro