Mutari Transport Mobila – Ajutor profesional in orice transport de mobila!

big_4Care este cel mai dificil lucru atunci cand trebuie sa va mutati sediul firmei sau lucrurile dintr-o locuinta? In primul rand, cel mai dificil este aspectul sentimental. Nu este niciodata usor sa te desparti de un loc, fie el o casa sau sediul firmei. Acolo lasi amintiri placute, evenimente importante si este oarecum invelita de tristete o despartire. Pe de alta parte, daca vorbim din punct de vedere material, atunci cand ne mutam, fie ca este vorba de sediul firmei sau de locuinta, cea mai delicata problema este mutarea mobilei. Mobilierul, de cele mai multe ori voluminos si greu, trebuie demontat cu grija, astfel incat sa nu fie zgariat, sa nu se piarda piesele si accesoriile de asamblare si sa fie aranjat eficient in camion, astfel incat sa nu fie necesare curse inutile. Pentru toate aceste manevre, trebuie sa apelati la specialisti cu experienta in mutarea si relocarea de locuinte sau birouri, mai ales ca fiecare tip de mobilier are anumite caracteristici specifice.

Avand sediul in Bucuresti, firma Mutari Transport Mobila este cea mai in masura sa va ajute, asta deoarece are ca principal domeniu de activitate efectuarea transporturilor de mobila pe intreg teritoriul tarii, cat si in toata Europa. Angajatii firmei demonteaza orice tip de mobilier, il transporta cu grija astfel incat sa nu se deterioreze in timpul incarcarii si al descarcarii, iar la destinatie mobila este asamblata exact asa cum a fost initial. Imediat dupa procesul mutarii, toate piesele de mobilier, aparatura electronica si electrocasnica, obiectele personale si orice tip de obiecte fragile sunt aranjate exact acolo unde doriti, rapid si eficient, fara curse inutile sau pierdere de timp.

Ori de cate ori va mutati, de un lucru fundamental trebuie sa tineti cont cu o atentie desavarsita: obiectele fragile. Ei bine, de transportul obiectelor fragile vor tine seama angajatii firmei care va vor ajuta in procesul de mutare. Cand vorbim de obiecte fragile putem include vesela, suveniruri si obiecte decorative precum tablouri, ceasuri de perete, ghivece de flori si vase decorative, piese de mobilier din sticla precum masute de cafea sau dulapioare cu usi din sticla, dar si electronice sau electrocasnice. In timpul mutarii, toate acestea vor fi gestionate cu mare grija dar si eficient de catre profesionistii Mutari Transport Mobila, astfel incat sa nu intarzie mutarea si sa dureze mai mult decat este nevoie.

In ceea ce priveste utilajele cu care aceste mutari de mobila au loc, Mutari Transport Mobila dispune de camionete prevazute cu lift. Acestea vor ajuta ca manevrarea bunurilor sa se realizeze cu grija, fara sa fie bruscate la incarcare si la descarcare, sau sa existe riscul unor accidente care sa le afecteze integritatea. Autoutilitarele companiei sunt conduse de soferi profesionisti, care beneficiaza de resurse pentru a parcurge cele mai scurte rute si cele mai bune drumuri, pentru ca obiectele dumneavoastra sa ajunga in cel mai rapid timp la destinatie, in conditii perfecte. Nu in ultimul rand, Mutari Transport Mobila garanteaza siguranta bunurilor pe care le transporta, iar la cerere se face si asigurarea bunurilor in vederea transportului.

Echipa de profesionisti de la Mutari Transport Mobila va asigura asistenta si consiliere de specialitate pe parcursul intregului proces de mutare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa oferiti cateva detalii privind mutarea pe care urmeaza sa o realizati, iar firma va va ajuta sa va organizati eficient, sa nu pierdeti din vedere detalii care apoi va pot provoca neplaceri.

Date de contact:

Adresa: B-dul Uverturii, nr. 87, Bucuresti

E-mail: info@mutaritransportmobila.ro

Telefon fix: 031-8017334

Telefon mobil: 0722.608.669 / 0745.281.829 / 0765.316.460