Monitoare auto Alpine model PKG-2100P

Eterna intrebare, ce facem pentru a nu ne plictisi la drum lung in masina? Unii oameni prefera sa doarma pentru ca timpul sa le treaca mai repede, altii citesc, iar copiii se joaca, dar intrebarea este pana cand? Nu ar fi mult mai placut ca in drum spre bunici – toata lumea stie ca in Romania 500 de km pe strazile noastre “excelente” inseamna sa-ti pierzi aproape toata ziua pe drum – sa te poti uita la un film, la desene, la poze sau la diferite videoclipuri muzicale? Cu siguranta ca da, iar monitoare auto Alpine sunt exact ceea ce-ti trebuie si tie!

Avantaje monitoare auto Alpine model PKG-2100P

 

Monitoare auto Alpine model PKG-2100PMonitoare auto Alpine, modelul PKG-2100P, se bucura de urmatoarele avantaje:

– Sunt monitoare speciale pentru plafonul masinii tale, astfel incat montajul se face usor, iar vizibilitatea este foarte buna pentru pasagerii din spate;

– Au CD/DVD player incorporate;

– Au incorporate chiar si un modulator FM;

– Ecranul este de tip LCD, VGA, de dimensiuni mari;

– Vin la pachet cu o telecomanda inclusa pentru o utilizare usoara si practica;

– Sa nu uitam ca au in dotare si o casca astfel incat cei care doresc sa se distreze in timp ce restul pasagerilor dorm au acum aceasta posibilitate;

– Intrarea este de tip remote, la fel ca cele 2 iesiri, insa exista si o intrare AUX AV, cat si 2 iesiri de acest tip, dar si o intrare de tip S-VIDEO;

– Plafoniera este dotata si cu lampa;

– Produsul iti este livrat cu toate produsele de care ai nevoie pentru o instalare cat mai usoara;

– Dimensiunile sunt potrivite, iar greutatea este mica;

– Au un pret bun de achizitie;

– Sunt echipamente rezistente, robuste, te tin foarte multi ani;

– Au marele avantaj de a fi o investitie facuta pentru distractie;

– Au o garantie prelungita.

De unde cumpar monitoare auto Alpine?

 

Monitoare auto Alpine, modelul PKG-2100P, gasesti de cumparat in magazinul online Auto Sound. Insa asta nu este tot, Monitoare auto Alpine model PKG-2100P1magazinul iti mai propune inca 2 modele apartinand aceleiasi marci, Alpine. Este vorba despre monitoarele auto TME-M740BT si TMX-310U.

Indiferent care dintre aceste 3 modele il vei alege, fii sigur ca mergi pe maini bune. Alpine este un brand recunoscut si apartine producatorului de componente electronice din Japonia, Alpi Electric, o companie ce s-a specializat de-a lungul timpului pe producerea de sisteme de navigatie auto si audio. Din anul 1984 si pana in 2000, Alpine a detinut marca Luxman de echipamente audio pentru acasa.

Sediul Alpine se afla in Iwaki Fukushima, Japonia. Insa echipamentele Alpine se produc nu numai in Japonia, ci si in China, Brazilia, Mexic, Ungaria si Thailanda. Cert este ca produsele Alpine sunt de calitate sperioara. Inclusiv Honda si BMW ne confirma acest lucru deoarece au pus inspre vanzare echipamente audio produse de catre Alpine, iar Dodge si Jaguar si-au instalat aceste sisteme in propriile masini.

Astfel ca, daca vrei sa cumperi exact produsele care sa ti se potriveasca cel mai bine, ia legatura cu echipa Auto Sound si aceasta te va consulta. Comanda se va face foarte simplu, fie telefonic, fie online, pentru ca in cateva zile sa-ti fie livrata acasa.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege monitoare auto Alpine de la Auto Sound. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Auto Sound? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-393.046 sau trimite un e-mail pe adresa office@auto-sound.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.