Master Motors – Un service auto la dispozitia dumneavoastra in caz de nevoie!

Service-auto-BucurestiIn zilele noastre, fie ca vorbim de interese de serviciu sau personale, intreaga lume se afla intr-o continua miscare, mai precis o mutare zilnica dintr-un oras in altul. Daca se intampla sa fiti printre multi dintre cei care conduc mult pe autostrada, service-urile auto sunt foarte importante. O vizita regulata la aceste service-uri va asigura ca totul functioneaza struna in masina dumneavoastra, pentru a va putea indeplini sarcinile zilnice mai usor. Service-urile auto fac parte din conduita preventiva a ingrijirii masinii, care va ajuta sa va mentineti masina in forma maxima si intr-o stare buna de functionare tot timpul.

Ei bine, daca sunteti din Bucuresti sau pur si simplu va aflati in zona cand aveti probleme cu masina, trebuie sa stiti ca firma Master Motors dispune de un service auto gata sa va ofere o serie de servicii de calitate, la cele mai avantajoase preturi. Toti soferii stiu faptul ca este mult mai usor sa previi decat sa repari. Si mult mai ieftin. O masina bine intretinuta nu va ramane niciodata in pana nici nu va cauza defecte majore.

Un service precum Master Motors include urmatoarele servicii dedicate autoturismului dumneavoastra: schimbul uleiului de motor si al filtrului de ulei, verificarea nivelului lichidului de racire, lichidul de frana si sistemul de servo-directie, verificari ale luminilor, semnalizatoarelor, franelor, ambreiajului, presiunea din roti, pedalele, suspensiile, stergatoarele de parbriz si bateria, se ruleaza o diagnosticare mecanica a bordului si se inlocuiesc filtru de aer si bujiile.

In afara de aceste servicii normale si periodice, firma Master Motors dispune de un spatiu special amenajat in cadrul caruia are posibilitatea de a efectua reparatii auto, incepand de la instalatii electrice, reparatii a electromotoarelor sau alternatoarelor, mecanica auto, dar si incarcari cu freon, si multe altele. Toate acestea sunt executate numai de catre personal calificat, echipa Master Motors fiind alcatuita din profesionisti, cu o vasta experienta in ceea ce priveste acest domeniu. Indiferent de problema intampinata, sau modelul autoturismului, acestia raspund prompt oricarei solicitari, acordand o atentie deosebita fiecarui caz in parte.

Asadar, este important sa nu uitati faptul ca intretinerea unui autovehicul trebuie sa fie o preocupare importanta atat pentru dumneavoastra cat si pentru mecanicul auto caruia i l-ati incredintat. Pentru a va ajuta, Master Motors acorda o atentie deosebita intretinerii autovehiculelor dumneavoastra. In cele mai multe cazuri exista un plan de intretinere recomandat de producatorul marcii prin cartea masinii. Acest plan trebuie urmarit in mod special. In service-ul din capitala, masina dumneavoastra are parte de toata atentia. Masina este pusa pe rampa si este verificata din “bara in bara”. Pentru ca autovehiculul dumneavoastra sa fie mereu in stare optima de functionare este necesar, in primul rand, sa urmati recomandarile producatorului.

Master Motors a aparut pe piata in anul 2002, fiind un atelier de reparatii auto, in cadrul caruia sunt solutionate probleme aparute in cadrul instalatiilor electrice auto, de climatizare, dar si in cazul alternatoarelor si electromotoarelor.

Date de contact:

Str. Bratarii 11-15, sector 3, Bucuresti

(punct de reper Hypermarket Auchan Titan sau Complex Rezidential Rasarit de Soare)

Telefon: +4021.345.11.35; 0766.868.233; 0723.619.915

Email: comenzimastermotors@gmail.com

Articol oferit de zoom-biz.ro.